ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ESM: Μετά το Eurogroup της 10ης Ιουλίου η εκταμίευση της δόσης

ESM: Μετά το Eurogroup της 10ης Ιουλίου η εκταμίευση της δόσης

Εντός της επομένης εβδομάδας αναμένεται να σταλεί η επιστολή προθέσεων (letter of intent), η οποία θα αποτελέσει και τη βάση για τη συμφωνία με το ΔΝΤ.

Όπως ανέφερε αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών, αναμένεται έως τις 26 Ιουλίου να υπάρχει συμφωνία επό της αρχής για την συμμετοχή του ΔΝΤ στο 3ο πρόγραμμα.

Όπως εξήγησε, η συμφωνία επί της αρχής δεν θα προβλέπει εκταμίευση άμεσα δόσεις από το δάνειο του ΔΝΤ, ύψους περίπου 1,5 – 2 δισ. ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στην δόση των 7,7 δισ. από τον ESM, η ίδια πηγή εκτίμησε πως θα η έγκριση θα δοθεί μετά το Eurogroup της 10ης Ιουλίου καθώς θα πρέπει να επικυρωθεί σε επίπεδο υπουργών Οικονομικών. Η ίδια πηγή διευκρίνιζε ότι δεν υπάρχει ανησυχία για την εκταμίευση της δόσης και η ολοκλήρωση διαδικασιών εξελίσσεται ομαλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.