ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Ποιοι είναι οι εργαζόμενοι που θα πληρώσουν αναδρομικό χαράτσι

Ποιοι είναι οι εργαζόμενοι που θα πληρώσουν αναδρομικό χαράτσι

Το απόλυτο χάος επικρατεί στον ΕΦΚΑ και στο τέλος πάντα πληρώνουν οι ασφαλισμένοι. Αυτή τη φορά θα πληρώσουν όσοι ξεκινούν τώρα την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Είναι περίπου 55.000 όσοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν επιπλέον εισφορές οι οποίες λόγω λαθών δεν χρεώθηκαν από την αρχή του χρόνου.
Έτσι τώρα, αναδρομικά από 1/1/2017 ο ΕΦΚΑ καλεί τους ασφαλισμένους να πληρώσουν είτε γιατί δεν καταχωρήθηκαν οι μεταβολές των είτε γιατί ο Φορέας απέτυχε να τους στείλει εγκαίρως υα ειδοποιητήρια την καταβολή των εισφορών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουσιαστικά οι ασφαλισμένοι θα κληθούν να πληρώσουν για τους επόμενους τέσσερις μήνες διπλές εισφορές.
Η αρχή για την πληρωμή του αναδρομικού χαρατσιού θα γίνει από αυτόν τον μήνα και θα επιβαρύνει τους ασφαλισμένους μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Όλα αυτά καθώς ο ΕΦΚΑ δεν κατάφερε να καταχωρήσει τις μεταβολές στοιχείων για 35.000 άτομα, ενώ για 22.000 περιπτώσεις νέων εγγραφών αν και οι ασφαλισμένοι έχουν καταχωρηθεί στο μητρώο του Φορέα δεν έχει υπολογιστεί ακόμη η εισφορά που πρέπει να πληρώσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.