ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπογραφή συμφωνίας για… «ανταλλαγή» νέων μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας

Υπογραφή συμφωνίας για… «ανταλλαγή» νέων μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας

Κάθε χρόνο και για 12 μήνες θα μπορούν να πηγαίνουν 500 νέοι Έλληνες στην Αυστραλία με δικαίωμα εργασίας και αντίστοιχα 500 νέοι Αυστραλοί στην Ελλάδα, που φιλοδοξούμε να τους κάνουμε φιλέλληνες, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ αναφερόμενος στην τροπολογία «Holiday Working Visa» που υπερψήφισε χθες η Βουλή.

Συγκεκριμένα, η τροπολογία για την ανταλλαγή νέων Ελλάδας και Αυστραλίας αφορά 500 Έλληνες, ηλικίας 18- 31, που κάθε χρόνο θα μπορούν να επισκεφθούν για 12 μήνες την Αυστραλία για να γνωρίσουν τη χώρα και με δικαίωμα εργασίας και αντίστοιχα 500 Αυστραλούς που θα έρχονται για στην Ελλάδα, για να γνωρίσουν τον ελληνικό πολιτισμό και τις ομορφιές της πατρίδας μας, να κάνουν νέους φίλους.

«Έκλεισε και αυτή η εκκρεμότητα που είχα παραλάβει από την ημέρα της ορκωμοσίας μου» ανέφερε ο κ. Κουίκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου και τόνισε πως «το υπουργείο Εξωτερικών έκανε όλη τη κοινοβουλευτική διαδικασία, τώρα την εφαρμογή της Συμφωνίας που υπέγραψε η Ελλάδα με την Αυστραλία, θα τη διεκπεραιώσει η γενική γραμματεία Νέας Γενιάς του υπουργείου Παιδείας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.