ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαμηλός ο τζίρος σήμερα στο Χρηματιστήριο

Χαμηλός ο τζίρος σήμερα στο Χρηματιστήριο

Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη χρηματιστηριακή αγορά, η οποία υποχώρησε προς τα επίπεδα των 810 μονάδων, ενώ σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκε ο τζίρος.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 812,21 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,95%.

Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε χαμηλότερη τιμή στις 809,38 μονάδες (-1,30%).

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 55,272 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 53.408.324 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,02%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,87%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της ΔΕΗ (+7,18% στα 2,24 ευρώ), της Lamda Development (+1,83% στα 6,67 ευρώ), της Μυτιληναίος (+1,20% στα 8,40 ευρώ) και των ΕΛΠΕ (+1,03% στα 7,83 ευρώ).

Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Alpha Bank (-3,79% στα 2,03 ευρώ), της Attica Bank (-3,64% στα 0,106 ευρώ), της Viohalco (-3,13% στα 2,79 ευρώ) και της ΕΧΑΕ (-3,09% στα 5,33 ευρώ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μετοχές της Πειραιώς τέθηκαν προσωρινά εκτός διαπραγμάτευσης, στο πλαίσιο της σύμπτυξης του αριθμού των μετοχών της (reverse split) με την έκδοση μία νέας μετοχές έναντι 20 παλαιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.