ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πτώση στο Χρηματιστήριο Αθηνών – Στις 766 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών

Πτώση στο Χρηματιστήριο Αθηνών – Στις 766 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών

Στις 766 μονάδες κινείται ο Γενικός Δείκτης καταγράφοντας πτώση 1,11%…

Πτώση 1% με το «καλημέρα» στην Αθήνα και οι τραπεζικές μετοχές είναι αρνητικές ενώ οι περισσότερες μετοχές του FTSE25 καταγράφουν απώλειες με χαμηλό τζίρο.

Την επαύριο των γερμανικών εκλογών όπου το αποτέλεσμα πιθανότατα για τις σχέσεις Γερμανίας με την Ελλάδα να είναι αρνητικό, η αγορά δείχνει μια αμηχανία, ωστόσο τα μεγαλύτερα προβλήματα προκύπτουν από τις απαιτήσεις του ΔΝΤ για τις τράπεζες.

Όπως αναφέρουν αρκετοί ξένοι επενδυτές οι ελληνικές τραπεζικές μετοχές κρατούν σε «ομηρία» την ελληνική χρηματιστηριακή για όσο διάστημα δεν ξεκαθαρίζεται τι θα γίνει με τα AQR.

Στις 766 μονάδες κινείται ο Γενικός Δείκτης καταγράφοντας πτώση 1,11%.

«Βουτιά» 4,06% για την Εθνική Τράπεζα στα 0,307 ευρώ.

Με πτώση 1,37% η Eurobank στα 0,79 ευρώ.

Με πτώση 2,60% η Alpha Bank στα 1,87 ευρώ.

Με «βουτιά» 6,25% η Τράπεζα Πειραιώς στα 2,85 ευρώ.

Με πτώση 1,90% η Μπέλα στα 13,93 ευρώ.

Οριακή πτώση 0,11% στα 9,11 ευρώ.

Με πτώση 0,38% στα 10,42 ευρώ.

Θετικά κινείται και με οριακά κέρδη κινούνται η Cοca-Cola, η MOH, η ΕΧΑΕ, ο Σαράντης ενώ ο ΟΛΠ κερδίζει 2,73% στα 15,80 ευρώ.

Με πτώση 1,01% η Βιοχάλκο στα 2,95 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συνολικές συναλλαγές ανέρχονται στα 9,4 εκατ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.