ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Αποχαιρετά» την Ρωσία και η Levi Strauss & Co

Η εταιρεία παίρνει μέρος στις κυρώσεις

«Αποχαιρετά» την Ρωσία και η Levi Strauss & Co

Τις εμπορικές δραστηριότητές της στη Ρωσία αναστέλλει προσωρινά η Levi Strauss & Co, προσχωρώντας στη λίστα των δυτικών εμπορικών σημάτων που έχουν σταματήσει τις δραστηριότητές τους στη χώρα μετά την επέμβαση της στην Ουκρανία, αναφέρει το Reuters.

«Το 2021, περίπου το 4% των συνολικών καθαρών εσόδων της εταιρείας προέρχονταν από την Ανατολική Ευρώπη, το ήμισυ των οποίων αφορούσε τη Ρωσία» ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Την Κυριακή, το Netflix, η KPMG, η EY και η PricewaterhouseCoopers (PwC), όπως και η American Express διέκοψαν τους δεσμούς τους με τη Ρωσία.

Η γαλλική εταιρεία παραγωγής γιαουρτιού Danone, η οποία πραγματοποιεί περίπου το 6% των πωλήσεών της στη Ρωσία και την Ουκρανία, δήλωσε την Κυριακή ότι ανέστειλε τις επενδύσεις στη Ρωσία και ότι ένα από τα δύο εργοστάσιά της έκλεισε στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η McDonald’s Corp και η PepsiCo Inc είναι μεταξύ των εταιρειών που συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται στη Ρωσία, δεχόμενες πολλές πιέσεις να αλλάξουν πολιτική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.