Πατέρας για έκτη φορά ο Ελον Μασκ – Το «τρελό» όνομα που επέλεξε για τον νεογέννητο γιο του (βίντεο-φωτο)

Πατέρας για έκτη φορά ο Ελον Μασκ – Το «τρελό» όνομα που επέλεξε για τον νεογέννητο γιο του (βίντεο-φωτο)

Πατέρας έγινε ξανά ο ιδρυτής των Tesla και SpaceX, Έλον Μασκ καθώς η 32χρονη σύντροφός του και τραγουδίστρια Grimes, έφερε στον κόσμο το παιδί τους.

Ο Έλον Μασκ μοιράστηκε την είδηση στο Twitter όταν ένας θαυμαστής τον ρώτησε σχετικά με το μωρό, αφότου ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla είχε προηγουμένως κοινοποιήσει πως η Grimes θα γεννούσε την Δευτέρα. «Μαμά και μωρό όλα καλά» έγραψε στο Twitter, τέσσερις ώρες μετά την ανάρτηση που έλεγε: «Λίγες ώρες ακόμη».

Το τελείως τρελό όνομα του νεογέννητου γιου του

Ο Έλον Μασκ στην συνέχεια, αποκάλυψε πως το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο και μάλιστα, μετά από ερώτηση θαυμαστή του αποκάλυψε και το όνομα του μωρού, το οποίο είναι τελείως αναπάντεχο. Όπως έγραψε, ο γιος του πήρε το όνομα X Æ A-12 Musk.

https://twitter.com/priscillabanana/status/1257508300922462211

Το μωρό αυτό είναι το πρώτο για την τραγουδίστρια, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Κλερ Μπούσερ, ενώ ο 48χρονος Έλον Μασκ έχει ήδη πέντε γιους από έναν προηγούμενο γάμο του. Ο πρώτος του γιος, ο Νεβάδα, πέθανε σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων, από το σύνδρομο Αιφνίδιου θανάτου το 2002.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της Grimes ξεκίνησε στις αρχές Ιανουαρίου, όταν ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία έχει κάνει με photoshop ώστε να φαίνεται ένα έμβρυο μέσα στη φουσκωμένη κοιλιά της. Μετά τις επικρίσεις, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος με μια ανάρτηση που μοιράστηκε στο Instagram. Ρωτώντας τους οπαδούς της πως τα «καταφέρνουν με την δουλειά και το μωρό», έγραψε στην λεζάντα μίας selfie «Λυπάμαι που δεν προώθησα το άλμπουμ μου σωστά ή περισσότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλο αυτό το πράγμα είναι μια δοκιμασία. Είχα κάποιες επιπλοκές από νωρίς, ένα αξιοπρεπές δεύτερο τρίμηνο, αλλά άρχισα να πονάω παντού στην 25η εβδομάδα. Νιώθω πως δεν είχα προετοιμαστεί καλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B9XEzsrnvDJ/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.