ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εριστική η διοίκηση της Deutsche Bank: «Χαρίστε μας ένα μισθό όσο εμείς θα σας απολύουμε»

Εριστική η διοίκηση της Deutsche Bank: «Χαρίστε μας ένα μισθό όσο εμείς θα σας απολύουμε»

Η διοίκηση της Deutsche Bank σκέφτηκε να ζητήσει από εκατοντάδες ανώτατα στελέχη της τράπεζας να δεχθούν εθελοντικά μείωση μισθού σύμφωνα με το Bloomberg χωρίς όμως να προτίθεται να σταματήσει το πρόγραμμα 18.000 απολύσεων που έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό!

Εννιά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μάλιστα έχουν δεχτεί ήδη να χαρίσουν έναν μισθό. Ο CEO, Christian Sewing, δήλωσε στην ετήσια γενική συνέλευση ότι η απόφαση ήταν μέρος του ευρύτερου σχεδίου περικοπής του κόστους. Η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας εφαρμόζει ένα ιστορικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης το οποίο προβλέπει μείωση του προσωπικού κατά 18.000 θέσεις εργασίας ως το 2022.O Sweing έχει θέσει ως ενδιάμεσο στόχο την περικοπή του κόστους κατά 2 δισ. ευρώ φέτος.

Το 2019, η Deutsche Bank κατέβαλε 8,4 δισ. ευρώ σε μισθούς και 1,5 δισ. ευρώ σε μπόνους. Ο αριθμός των υπαλλήλων που έλαβαν πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε έναν χρόνο υποχώρησε κατά 9% στους 538

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H Deutsche Bank έγινε η πρώτη μεγάλη τράπεζα που ξανάρχισε τις απολύσεις μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού παρά το γεγονός ότι οι διεθνείς τράπεζες έβαλαν στην αναμονή τις απολύσεις προσωπικού καθώς εξαπλωνόταν ο κορωνοϊός τον Μάρτιο, ώστε να αποφευχθεί η επιπλέον επιβάρυνση στους εργαζόμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.