ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

G.Soloway: «Μετά την κατάρρευση θα ξεπροβάλλει ένα νέο σώμα το οποίο θα ηγηθεί του ψηφιακού νομίσματος»

Τι δήλωσε ο οικονομικός αναλυτής

G.Soloway: «Μετά την κατάρρευση θα ξεπροβάλλει ένα νέο σώμα το οποίο θα ηγηθεί του ψηφιακού νομίσματος»

Στην κατάρρευση της οικονομίας, η οποία θα φέρει στην επιφάνεια μια νέα οντότητα που θα ορίσει πως θα κυβερνηθεί οικονομικά ο πλανήτης αναφέρθηκε ο Gareth Soloway.

Ο Soloway είναι γνωστός για τη μακροοικονομική του ανάλυση, την τεχνική ανάλυση διαγραμμάτων και τις ειδοποιήσεις εμπορικών σημάτων.

Είναι Πρόεδρος και Οικονομικός Διευθυντής του InTheMoneyStocks. Com και προωθεί το ψηφιακό χρήμα.

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως μετά την κατάρρευση της οικονομίας θα έρθει στην επιφάνεια μια καινούργιο οντότητα, η οποία θα ορίσει πως θα κυβερνηθεί οικονομικά ο πλανήτης.

Ποιος πιστεύετε ότι ήταν ο ρόλος του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στις υποκλοπές των κινητών τηλεφώνων πολιτικών και δημοσιογράφων;

  • Δεν γνώριζε (4%, 1.250 Votes)
  • Αυτός είχε δώσει την εντολή (81%, 24.454 Votes)
  • Πιθανόν να γνώριζε (10%, 3.010 Votes)
  • Μάλλον αγνοούσε τα πάντα (3%, 1.011 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 402 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.127

Loading ... Loading ...

Δήλωσε σε συνέδριο με τίτλο ”Το τέλος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Αποθεμάτων”:

«Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα με την τωρινή μορφή της θα καταργηθεί κατά κάποιο τρόπο.

Θα δούμε μια αλλαγή προς τα ψηφιακά κρυπτονομίσματα, τα οποία τελικά θα είναι το μέλλον.

Μετά την κατάρρευση, θα δείτε ένα νέο σώμα (οντότητα) να ξεπροβάλλει, το οποίο θα ηγείται του ψηφιακού νομίσματος όποιο κι αν είναι αυτό και τελικά θα δείτε αυτό το ψηφιακό νόμισμα πιθανότατα να χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον πλανήτη ακόμη κι ως αποθεματικό νόμισμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.