ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στα ύψη ο πληθωρισμός και στην Βρετανία: Στο 7% τον Μάρτιο

Τα στοιχεία που ανακοίνωσε η στατιστική αρχή της Βρετανίας

Στα ύψη ο πληθωρισμός και στην Βρετανία: Στο 7% τον Μάρτιο

Ο πληθωρισμός επιταχύνθηκε τον Μάρτιο στο Ηνωμένο Βασίλειο στο 7%, σε ετήσια βάση, από 6,2% τον Φεβρουάριο και παρέμεινε σε επίπεδα ρεκόρ 30 ετών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η στατιστική υπηρεσία της χώρας (ONS).

Οι τιμές κινήθηκαν ανοδικά τον Μάρτιο λόγω της αύξησης της τιμής της βενζίνης καθώς και των επίπλων, των τροφίμων και του κλάδου φιλοξενίας-εστίασης, σύμφωνα με την ONS, που σημειώνει σε ανακοίνωσή της ότι ο πληθωρισμός βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο από τον Μάρτιο του 1992.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις της αρμόδιας υπηρεσίας κατάρτισης του προϋπολογισμού OBR, που δημοσιοποιήθηκαν στα τέλη Μαρτίου, ο πληθωρισμός μπορεί να διαμορφωθεί σε υψηλό 40 και πλέον ετών το τελευταίο τρίμηνο του 2022 στο 8,7%, το οποίο θα έχει επιπτώσεις, παράλληλα με τις αναταράξεις από τον πόλεμο της Ουκρανίας, στην ανάπτυξη της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.