ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ε.Μασκ: «Είμαι υπέρ της μη επιβολής δασμών στα κινεζικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα»

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θα τετραπλασιάσουν τον δασμολογικό συντελεστή στο 100% φέτος

Ε.Μασκ: «Είμαι υπέρ της μη επιβολής δασμών στα κινεζικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα»

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση των ΗΠΑ αυτόν τον μήνα ότι θα τετραπλασιάσουν τον δασμολογικό συντελεστή για τα κινεζικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο 100% φέτος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, ενάντια σε αυτούς τους δασμούς.

«Ούτε η Tesla ούτε εγώ ζητήσαμε τους δασμούς αυτούς, μάλιστα μου προκάλεσε έκπληξη όταν ανακοινώθηκαν. Ότι εμποδίζει την ελευθερία της ανταλλαγής ή διαστρεβλώνει την αγορά δεν είναι καλό» τόνισε ο Μασκ στο συνέδριο Viva Technology στο Παρίσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Tesla είναι αρκετά ανταγωνιστική στην αγορά στην Κίνα χωρίς δασμούς και χωρίς ευνοϊκή στήριξη. Είμαι υπέρ της μη επιβολής δασμών» σημείωσε σύμφωνα με το Reuters ο Μασκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.