ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Πρόγραμμα «Συν-εργασία»: Έρχεται διπλή πληρωμή αύριο

Ποιοι θα δουν λεφτά στο λογαριασμό τους

Πρόγραμμα «Συν-εργασία»: Έρχεται διπλή πληρωμή αύριο

H οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας για τον μήνα Δεκέμβριο 2021 σε 28.744 δικαιούχους, καθώς και η αναλογία επιδόματος αδείας θα καταβληθεί την Πέμπτη στους δικαιούχους του προγράμματος «Συν-εργασία».

Συγκεκριμένα, από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων θα γίνουν την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου οι ακόλουθες καταβολές:

-Οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας για τον μήνα Δεκέμβριο 2021: 6.769.007 ευρώ για 28.744 δικαιούχους

-Αναλογία επιδόματος αδείας: 3.104.692 ευρώ για 64.060 δικαιούχους

Πληρωμές για Αποζημιώσεις ειδικού σκοπού

Παράλληλα, αύριο θα καταβληθούν οι:

-Αποζημίωση ειδικού σκοπού για αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων σε πυρόπληκτες περιοχές (βόρεια Εύβοια), 59.880 ευρώ για 119 δικαιούχους και η αποζημίωση ειδικού σκοπού καλλιτεχνών (υπόλοιπα έτους 2021), δηλαδή 26.214 ευρώ για 50 δικαιούχους.

Υπενθυμίζεται πως στο πρόγραμμα μπορούν και συμμετέχουν επιχειρήσεις-εργοδότες που παρουσιάζουν μείωση κατά 20% τουλάχιστον του κύκλου εργασιών ΦΠΑ σε σχέση με τον κύκλο εργασιών αναφοράς που έχει οριστεί ή ορίζεται εκ νέου σε περίπτωση επέκτασης του προγράμματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επιχειρήσεις-εργοδότες μπορούν να ενταχθούν στο μηχανισμό για έναν ή περισσότερους μήνες εντός του χρονικού διαστήματος ισχύος του μηχανισμού για μέρος ή το σύνολο των εργαζομένων τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.