ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Eurogroup κάλεσε την Ελληνική κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της

Το Eurogroup κάλεσε την Ελληνική κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της

Την Τετάρτη οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης ενημερώθηκαν για την πορεία των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την τρόικα, ενώ οι τελικές αποφάσεις για την Ελλάδα αναμένονται στο Eurogroup της 12ης Νοεμβρίου.

Το Eurogroup κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να λάβει όλα τα προαπαιτούμενα μέτρα για τα οποία έχει δεσμευθεί, σύμφωνα με τον Guardian.

Μετά, θα συναντηθούν ξανά στις 12 Νοεμβρίου ώστε να εγκρίνουν επισήμως την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου, ύψους 31,5 δισ. ευρώ.

Από την τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών, την Τετάρτη, δεν προέκυψαν αποφάσεις για το ελληνικό θέμα, όπως άλλωστε είχαν νωρίτερα καταστήσει σαφές με δηλώσεις τους Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, καθώς αναμένεται η έκθεση της τρόικας.

Κατά την τηλεδιάσκεψη, συζητήθηκαν και οι διαφωνίες των μελών της τρόικας για τα επόμενα βήματα.

«Ακόμη είμαστε αντιμέτωποι με τρεις διαφορετικές απόψεις για το τι θα πρέπει να γίνει με την Ελλάδα», ανέφεραν κύκλοι των Βρυξελλών, σύμφωνα με την Deutsche Welle.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.