ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

“Πέρασε” το πολυνομοσχέδιο από την επιτροπή Οικονομικών της Βουλής

“Πέρασε” το πολυνομοσχέδιο από την επιτροπή Οικονομικών της Βουλής

Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής και ο δρόμος πλέον είναι ανοιχτός για τη μάχη στην Ολομέλεια.

Ειδικότερα, το πολυνομοσχέδιο ψήφισε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ επέμεινε στο “παρών” ενώ ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Ελληνες, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ καταψήφισαν.

Υπο αυτά τα δεδομένα στις 10 το πρωί της Τετάρτης ξεκινά η συζήτηση το νομοσχεδίου στην Ολομέλεια η οποία σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής δεν μπορεί να ξεπεράσει τις δέκα ώρες μιας και έχει εισαχθεί με τις διαδικασίες του κατεπείγοντος. Παρά ταύτα η ψήφισή του δεν αναμένεται πριν από τις 9 το βράδυ.

Πέραν αυτού, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση και κυρίως αυτών από τα στρατόπεδα του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να καταψηφίσουν οι Μιχάλης Κασσής και Θεόδωρος Παραστατίδης ενώ με ερωτηματικό παραμένει η τελικά στάση που θα κρατήσουν οι Κ. Σκανδαλίδης, Μ. Μπόλαρης, Γ. Κουτσούκος και Θ. Τζάκρη.

Από την άλλη αν και η γραμμή της ΔΗΜΑΡ είναι το «ΠΑΡΩΝ» δεν αποκλείεται ο  Βασίλης Οικονόμου να ψηφίσει «ΝΑΙ» στο πολυνομοσχέδιο και οι  Οδ.Βουδουρης και Π. Μουτσινας να καταψηφίσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.