ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συντάξεις: Αλλάζουν οι ημερομηνίες καταβολής – Δείτε τι θα ισχύσει

Συντάξεις: Αλλάζουν οι ημερομηνίες καταβολής – Δείτε τι θα ισχύσει

Από την πληρωμή των συντάξεων Ιουλίου που θα γίνει στο τέλος Ιουνίου θα ισχύσουν οι αλλαγές στην ημερομηνία καταβολής τους. Οι αλλαγές αφορούν στις κύριες συντάξεις και όχι τις επικουρικές.

Συγκεκριμένα, στους συνταξιούχους πρώην μισθωτούς, όπως έχει δηλώσει και η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου οι συντάξεις θα καταβάλλονται την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα. Στους συνταξιούχους πρώην μη μισθωτούς θα καταβάλλονται την τέταρτη πριν από το τέλος εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.

Έτσι, οι συντάξεις Ιουλίου θα πληρωθούν στις 25 Ιουνίου για τους μη μισθωτούς, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ και στις 27 Ιουνίου θα πληρωθούν οι μισθωτοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επικουρικές συντάξεις θα καταβληθούν 2 Ιουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.