ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεπέρασαν τις 250.000 οι εκκρεμείς αιτήσεις για συνταξιοδότηση

Ξεπέρασαν τις 250.000 οι εκκρεμείς αιτήσεις για συνταξιοδότηση

Οι Θεσμοί διαπιστώνουν πως ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα στο πλαίσιο της 7ης μεταμνημονιακής αξιολόγησης που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα, είναι η σημαντική καθυστέρηση στην έκδοση των νέων συντάξεων.

​Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα οι εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης για κύρια, επικουρική σύνταξη εκτιμάται ότι έχουν ξεπεράσει τις 250.000 με την αναμονή σε κάποιες περιπτώσεις να φτάνει έως και τα 5 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Στα τέλη Μαρτίου δηλαδή πριν από το σχεδόν δίμηνο lockdown στις υπηρεσίες του e- ΕΦΚΑ, οι εκκρεμείς αιτήσεις για κύρια σύνταξη είχαν αυξηθεί σε 160.959 από 151.496 στο τέλος Δεκεμβρίου 2019, ενώ τους τελευταίους μήνες παρατηρείται και μεγάλη αύξηση των νέων αιτήσεων συνταξιοδότησης καθώς ισχύουν τα νέα ποσοστά αναπλήρωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.