ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Άγιος Βαλεντίνος: Η ακρίβεια «χτυπά» ακόμα και τον έρωτα – 500 ευρώ για μια ανθοδέσμη με 100 τριαντάφυλλα

Σχεδόν τριπλασιάστηκε η τιμή στα τριαντάφυλλα σε λίγους μήνες

Άγιος Βαλεντίνος: Η ακρίβεια «χτυπά» ακόμα και τον έρωτα – 500 ευρώ για μια ανθοδέσμη με 100 τριαντάφυλλα

Η ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου πλησιάζει και οι τιμές για τις ανθοδέσμες που θα θελήσουν να πάρουν οι ερωτευμένοι… «καίνε».

Οι αυξήσεις ξεπερνούν πολλές φορές τις αυξήσεις σε τρόφιμα και ποτά και πολλοί, όπως φαίνεται, θα τα δουν μόνο… σε φωτογραφία.

Η πιο κλασσική και ασφαλής επιλογή είναι φυσικά, τα κόκκινα τριαντάφυλλα. Αν πέρυσι έστελνες 100 για να εντυπωσιάσεις με 200 ευρώ φέτος χρειάζεσαι 500 ευρώ.

100 ευρώ για μια ανθοδέσμη!

Φυσικά υπάρχουν και πιο σεμνές επιλογές, με τιμές όμως και πάλι στα 100 ευρώ, αν μιλάμε για μία ανθοδέσμη που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, τα μπουκέτα θα έχουν ένα «αγκαθάκι» στην τιμή. Από την άλλη, οι κυρίες περιμένουν την ανθοδέσμη τους και σίγουρα δεν θα είναι αρκετά ένα, δύο λουλούδια.

Γιατί έχουν εκτοξευτεί οι τιμές στα λουλούδια

Την αύξηση στην τιμή που ξεπερνάει το 150% εξηγούν οι ανθοπώλες. Όπως λένε, έχει πληγεί η παραγωγή των λουλουδιών. «Μεγάλο το πλήγμα στις παραγωγές και στους ανθρώπους που είχαν εκτάρια», σημειώνουν.

Από την άλλη, στα ανθοπωλεία της Θεσσαλονίκης υπάρχει πάντα και plan B. Kαι εδώ η τιμή έχει τσιμπήσει αλλά με ένα μικρότερο ποσό μία ανθοδέσμη μπορεί να φτάσει στην αγαπημένη με 30€.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλοί βέβαια θα παρατηρήσουν πως και αυτά τα λεφτά είναι ένα μεροκάματο. Από την άλλη, μία ημέρα τον χρόνο είναι, μία ανθοδέσμη λογικά θα αγοράσει κάθε ερωτευμένος οπότε το κόστος μάλλον μπορεί να αντιμετωπιστεί θα πουν οι επιχειρηματίες του χώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.