ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Φωτιά» η φετινή Τσικνοπέμπτη – «Τσούζουν» οι τιμές των κρεάτων

Μέσα σε 3 χρόνια οι αυξήσεις στα κρέατα έχουν φτάσει το 25%

«Φωτιά» η φετινή Τσικνοπέμπτη – «Τσούζουν» οι τιμές των κρεάτων

«Φωτιά» στις τσέπες των καταναλωτών θα βάλει η φετινή Τσικνοπέμπτη καθώς οι αυξήσεις στο κρέας είναι μεγάλες.

Συγκεκριμένα, το χοιρινό από 5 ευρώ πέρσι κοστίζει φέτος 7 ευρώ, ενώ το μοσχάρι από 11 ευρώ πέρσι φέτος θα το βρει κάποιος περίπου 14 ευρώ.

Μέσα σε 3 χρόνια οι αυξήσεις στα κρέατα έχουν φτάσει το 25%, ταλανίζοντας τις τσέπες των νοικοκυριών. Με τις αυξήσεις πλέον να παρατηρούνται στα κρέατα ακόμη και από μήνα σε μήνα.

Την ίδια ώρα, τεράστιες είναι οι αυξήσεις και στο αρνί με την τιμή του να κυμαίνεται σήμερα από 12 μέχρι 15 ευρώ όταν πέρσι κόστιζε από 9 έως 11.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega ακόμα και το κοτόπουλο, το κατεξοχήν οικονομικό λευκό κρέας, κοστίζει σήμερα από 3,5 μέχρι 5,5 ευρώ, όταν πέρσι κόστιζε από 2 έως 3μιση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εκτιμούν παράγοντες της αγοράς, οι τιμές στα κρέατα, θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν όσο το ζωικό κεφάλαιο παραμένει χαμηλό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.