ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Χατζηδάκης: «Δεν μπορεί ο μισθωτός να πληρώνει περισσότερα από τον ελεύθερο επαγγελματία»

«Σέβομαι όσους απεργούν, όμως, έχουμε υποχρέωση να βλέπουμε την πραγματικότητα»

Κ.Χατζηδάκης: «Δεν μπορεί ο μισθωτός να πληρώνει περισσότερα από τον ελεύθερο επαγγελματία»

Ο Υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, τονίζοντας ότι «σέβομαι όσους απεργούν, όμως, έχουμε υποχρέωση να βλέπουμε την πραγματικότητα».

«Αύριο, έχουμε την ακρόαση των φορέων στη Βουλή. Θα ακούσουμε όσα θα πουν, δεν είμαστε δογματικοί. Κάποιες αλλαγές υπήρξαν, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη γενικότερη φιλοσοφία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την προσπάθεια αυτή, μένουν διαθέσιμοι παραπάνω ανθρώπινοι πόροι της ΑΑΔΕ, για να στραφούν στα μεγαλύτερα “ψάρια”. Θεωρούμε ότι η συνεισφορά του ελεύθερου επαγγελματία στην επιχείρηση, δεν μπορεί να είναι κατώτερη από τον μισθό ενός εργαζομένου που αμείβεται με τον κατώτερο», υπογράμμισε αρχικά για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.