ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Καλπάζει» η ακρίβεια: Απλησίαστες οι τιμές για τα σουβλάκια και τη χωριάτικη – Σε απόγνωση οι Έλληνες

Η ακρίβεια «χτυπάει» πια όλα τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τη διατροφή των καταναλωτών

«Καλπάζει» η ακρίβεια: Απλησίαστες οι τιμές για τα σουβλάκια και τη χωριάτικη – Σε απόγνωση οι Έλληνες

Η ακρίβεια «καλπάζει» στη χώρα μας, καθώς οι τιμές στα σουβλάκια και στην χωριάτικη έχουν γίνει απλησίαστες!

Το σουβλάκι πίτα γύρο με από όλα, μόλις πριν από έναν χρόνο κόστιζε από 2,20 – 2,50€, ενώ σήμερα πωλείται στον καταναλωτή το λιγότερο 3,20 και φτάνει έως τα 3,50€.

«Δεν μπορείς να το πεις ακριβό. Το κρέας διπλάσια τιμή, η πίτα διπλάσια τιμή, όλα τα προϊόντα είναι πάνω», δηλώνουν οι εστιάτορες.

Ακόμα και η πίτσα είναι πλέον «καυτερή». Από 5,50 – 7,40€ που κόστιζε το 2022, σήμερα η πιο φθηνή κοστίζει 7,60 και φτάνει μέχρι και τα 9,90€.

Η χωριάτικη σαλάτα στα καταστήματα εστίασης, ενώ πέρσι κόστιζε από 4,70 μέχρι 6€, σήμερα κάνει λογαριασμό από 7,50 μέχρι και 12€.

Όσο οι επιχειρηματίες της εστίασης βλέπουν τα τραπέζια τους να αδειάζουν, οι διανομείς βλέπουν τις παραγγελίες να μειώνονται.

«Αυτό έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι κάτι αναπόφευκτο για το οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ακρίβεια των τροφίμων «χτυπάει» πια όλα τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τη διατροφή των καταναλωτών. Η εστίαση δέχεται το πλήγμα και οι επιχειρηματίες ζητούν αυστηρούς ελέγχους στην αγορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.