ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καύσιμα: Στα ύψη οι τιμές – Πού ξεπέρασε τα 2 ευρώ η αμόλυβδη

«Δύο μήνες τώρα οι τιμές των καυσίμων αυξάνονται χωρίς αιτιολογία»

Καύσιμα: Στα ύψη οι τιμές – Πού ξεπέρασε τα 2 ευρώ η αμόλυβδη

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλουν οι οδηγοί, καθώς οι τιμές των καυσίμων βρίσκονται στα ύψη, με την αμόλυβδη να βρίσκεται μία «ανάσα» από τα 2 ευρώ.

Ήδη, σε πολλές απομακρυσμένες περιοχές της χώρας η τιμή της αμόλυβδης ξεπέρασε τα 2 ευρώ ανά λίτρο, κάτι που από σήμερα συμβαίνει και σε πολλά πρατήρια της Αττικής.

Στις Κυκλάδες η μέση τιμή της αμόλυβδης 95 οκτ. ήταν τη Δευτέρα 15 Απριλίου στα €2,192 και στα Δωδεκάνησα €2,121.

Πανελλαδικά, οι μέσες τιμές των καυσίμων ανά λίτρο έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

• Αμόλυβδη: €1,965 (95οκτ), €2,145 (100οκτ)
• Πετρέλαιο κίνησης: 1,715€/lt
• Υγραέριο: €0,887

«Το μάρμαρο το πληρώσαμε. Δύο μήνες τώρα οι τιμές των καυσίμων αυξάνονται χωρίς αιτιολογία. Παρακολουθούμε τη βενζίνη να είναι στα 1,97 με προοπτική να φτάσει τα δύο ευρώ. Αυτό θα το αντιμετωπίζουμε μέχρι το Πάσχα», λέει ο πρόεδρος των πρατηριούχων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου.

«Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι δε θα έχουμε περαιτέρω κλιμάκωση. Έχει αποδείξει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι σε περιπτώσεις έκτακτων καταστάσεων δεν αφήνει ποτέ τους πολίτες αβοήθητους», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του υπουργείου Ανάπτυξης έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, και πραγματοποιούν αυστηρούς ελέγχους ξεσκονίζοντας τιμολόγια σε πρατήρια υγρών καυσίμων αλλά και στην αγορά των τροφίμων, που αναμένεται να επηρεαστεί με νέες ανατιμήσεις, λόγω του κόστους μεταφοράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.