ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Πασχαλινό καλάθι του νοικοκυριού» και φέτος – Ποια προϊόντα θα περιλαμβάνει

Πότε αναμένεται να ξεκινήσει

«Πασχαλινό καλάθι του νοικοκυριού» και φέτος – Ποια προϊόντα θα περιλαμβάνει

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας προανήγγειλε σήμερα το πασχαλινό καλάθι του νοικοκυριού και για φέτος προκειμένου τα νοικοκυριά να κάνουν τα ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι σε πιο προσιτές τιμές.

«Όλα αυτά που βλέπετε δεν είναι για να πανηγυρίζουμε. Κρατάμε χαμηλά το κεφάλι και δουλεύουμε για να διασφαλίσουμε ότι ο πληθωρισμός θα αποκλιμακώνεται. Δεν θα σταματήσουμε», τόνισε σε σημείο της συνέντευξής του ο Κ.Σκρέκας ανακοινώνοντας παράλληλα το πασχαλινό καλάθι του νοικοκυριού.

Πότε αναμένεται να ξεκινήσει το καλάθι του Πάσχα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πασχαλινό καλάθι αναμένεται να εφαρμοστεί πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα στις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ και θα περιέχει προϊόντα με αυξημένη εποχική ζήτηση. Υπενθυμίζεται ότι φέτος το Πάσχα πέφτει αρκετά πιο αργά, στις 5 Απριλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέρυσι στο καλάθι βρίσκονταν προϊόντα όπως το αρνί, το κατσίκι, το τσουρέκι, καθώς και τα πασχαλινά σοκολατένια αυγά. Ήδη στο αρμόδιο υπουργείο έχουν ξεκινήσει οι διαβουλεύσεις με τα προϊόντα που θα ενταχθούν στη λίστα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν μάλιστα ότι μερικά από τα παραπάνω προϊόντα έχουν ήδη «κλειδώσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.