ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συντάξεις Απριλίου: Τι αλλάζει λόγω της 25ης Μαρτίου – Πότε ξεκινά η καταβολή τους

Αντίστροφη μέτρηση για να καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου 2024

Συντάξεις Απριλίου: Τι αλλάζει λόγω της 25ης Μαρτίου – Πότε ξεκινά η καταβολή τους

Λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου οι συντάξεις του Απριλίου αναμένεται να καταβληθούν νωρίτερα σε σχέση με τους υπόλοιπους μήνες. 

Μάλιστα, οι πρώτες κατηγορίες συνταξιούχων θα πληρωθούν τις συντάξεις τους αύριο Παρασκευή 22 Μαρτίου με τα ποσά να αρχίσουν να πιστώνονται στους λογαριασμούς από σήμερα, Πέμπτη το απόγευμα.

Πρόκειται για τους συνταξιούχους των ταμείων των μη μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ και ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι από 1/1/2017 και μετά). Την ίδια μέρα – δηλαδή σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου στα ΑΤΜ και αύριο Παρασκευή 22 Μαρτίου στα γκισέ των τραπεζών – καταβάλλονται και οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα.

Η επόμενη πληρωμή

Ωστόσο αρκετές μέρες θα μεσολαβήσουν μέχρι την επόμενη πληρωμή των συνταξιούχων που προέρχονται από τα ταμεία των μισθωτών. Στις 28 Μαρτίου θα καταβληθούν οι συντάξεις των υπόλοιπων συνταξιούχων και συγκεκριμένα από το πρ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, ΟΤΕ,ΔΕΗ, ΗΣΑΠ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ. Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.