ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στον έλεγχο του αμερικανικού fund KKR η Singular Logic

Στον έλεγχο του αμερικανικού fund KKR η Singular Logic

Στα χέρια του αμερικανικού επενδυτικού fun KKR βρίσκονται τα επιχειρηματικά δάνεια της εταιρείας Singular Logic που συγκεντρώνει, καταμετρά τις ψήφους και ανακοινώνει τα τελικά αποτελέσματα των όλων των εκλογικών αναμετρήσεων στην Ελλάδα. ,

Η MIG που αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους ομίλους στην Ελλάδα, έχει στην κατοχή τις μεγάλες εταιρείες όπως τις Vivartia, Goodys, Flocafe, Everest , νοσοκομείο Υγεία, και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica με τα Super Fast Ferries, όπως και την SingularLogic

Όλα τα παραπάνω μεταβιβάστηκαν στις 18 του περασμένου Δεκεμβρίου από την Τράπεζα Πειραιώς που είχε τη διαχείριση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο αμερικάνικο fund KKR.

Η ουσιαστικότερο παράμετρος είναι ότι μαζί με όλες τις εταιρείες στην κατοχή της MIG ήταν και η Singular Logic, όπως και προαναφέρθηκε η οποία είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, την καταμέτρησή τους, την αποστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών και τελικώς την αναμετάδοσή τους στις οθόνες μας.

Κατά συνέπεια, αποτελεί λοιπόν μέγιστης πολιτικής σημασίας ζήτημα το ποιος θα ελέγχει την Singular.

Το επενδυτικό fund εξ’ Αμερικής ανήκει σε Αμερικανούς εβραϊκής καταγωγής.

Πιο συγκεκριμένα το KKR fund αποτελείται από 3 ανθρώπους-κλειδιά που το δημιούργησαν:

1. Ο Jerome Kohlberg, Jr. που είναι ιδρυτής της και επίτιμος Πρόεδρός της και είναι Αμερικανός εβραϊκής καταγωγής.

2. Ο Henry Kravis που είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης και ενεργότατο μέλος της εβραϊκής κοινότητας στις ΗΠΑ και επίτιμο μέλος διοικητικών συμβουλίων και επιτροπών που έχουν δημιουργηθεί από το ίδρυμα David Rockefeller.

3. Τέλος ο George R. Roberts που και αυτός με τη σειρά του φέρει τον τίτλο του Διευθύνοντα Συμβούλου της KKR και φυσικά είναι παντρεμένος με την Conrad της Goldman Sachs και με πολλαπλές ιδιότητες στο εβραϊκό πολιτικό lobby των ΗΠΑ, αριθμώντας πάνω από 20 και επιπλέον ΜΚΟ που προσφέρουν έργο σε διάφορες κοινότητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.