ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα 243.000 ευρώ για απομιμητικά προϊόντα σε έξι επιχειρήσεις

Εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 34.626 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα 243.000 ευρώ για απομιμητικά προϊόντα σε έξι επιχειρήσεις

Το υπουργείο Ανάπτυξης επέβαλε πρόστιμα ύψους 243.000 ευρώ σε έξι επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Συνολικά διενεργήθηκαν έντεκα έλεγχοι από την Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ).

Κατά τη διάρκεια αυτών, εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 34.626 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων. Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν την περίοδο 13.03.2024 έως 15.03.2024 στις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια εκείνων που διενήργησε η υπηρεσία το προηγούμενο διάστημα και έπειτα από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών.

Σημαντική ήταν η συνδρομή και συνεργασία της ΔΙΜΕΑ με την ΕΛ.ΑΣ., την Ελεγκτική Υπηρεσία Τελωνείων Θεσσαλονίκης (Ε.Λ.Υ.Τ.), την Κινητή Ομάδα Ελέγχου Θεσσαλονίκης (Κ.Ο.Ε.), καθώς και την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι έλεγχοι της ΔΙΜΕΑ συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τους ελέγχους σε όλο το φάσμα του εμπορίου, χωρίς διακρίσεις. Αποτρέπουμε φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού, προστατεύουμε τους καταναλωτές από παραβατικές συμπεριφορές. Η ΔΙΜΕΑ θα συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση σε όλη την επικράτεια και όποιος παρανομεί, θα τιμωρείται», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.