Σε λίγες ημέρες κλείνουν τρία χρόνια από την πρακτόρικη ενέργεια του ΥΠΕΞ Κοτζιά που τέθηκε επικεφαλής σε ανατολικογερμανικού τύπου εκστρατεία δολοφονίας χαρακτήρων για να περάσει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, που χαρίζει την Μακεδονία ΜΑΣ στους αμετανόητους Ναζί των Σκοπίων, με τις ευλογίες του αμερικανικού και εγγλέζικου παρακράτους.

Μέχρι και σήμερα αυτό το αμερικανοεγγλέζικο παρακράτος στήνει αντιρωσικό Σιδηρούν Παραπέτασμα στην Ελλάδα. Στην Αλεξανδρούπολη ειδικά αποκαλύπτεται η λειτουργία του ακόμη και από πρόσφατες ενέργειες της ΑΑΔΕ, που φαίνεται να γίνονται για να χρησιμοποιηθούν από αυτό το ανθελληνικό παρακράτος.

Πριν τρία χρόνια

Στις 11 Ιουλίου 2018 η εγγλέζικη εφημερίδα Financial Times (FT) γράφει ΠΡΩΤΗ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ “Greece to expel two Russian officials amid Macedonia dispute”, δηλαδή ότι η Ελλάδα απελαύνει δύο Ρώσους αξιωματούχους σε σχέση με το θέμα του Μακεδονικού (την ελληνική Αντίσταση κατά της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών). Η σεσημασμένη «εφημερίδα» του Εγγλεζισμού γνωστή ως «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», αμέσως στις 13:35 αναδημοσιεύει: «Απέλαση Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα».

Η εγγλέζικη εφημερίδα έμαθε πρώτη (μήπως από την ΜΚΟ Integrity Initiative;) και δημοσίευσε στα αγγλικά, ότι η κυβέρνηση στην Ελλάδα απελαύνει Ρώσους διπλωμάτες, στη γνωστή περίπτωση, που υποτίθεται ότι Ρώσοι «λάδωναν» Έλληνες για να διαμαρτύρονται κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών του Κοτζιά. Η αυτοκόλλητη εφημερίδα του εγγλεζισμού στην Ελλάδα το δημοσίευσε δεύτερη … στα ελληνικά. Το ίδιο εγγλέζικο κύκλωμα άρχισε από τότε να ρίχνει λάσπη στο ΑΚΚΕΛ ότι δήθεν ήταν κόμμα που χρηματοδοτούνταν από την Ρωσία, φυσικά χωρίς ΚΑΜΜΙΑ απόδειξη, όπως ΚΑΜΜΙΑ απόδειξη δεν έδωσαν ποτέ για όσα έλεγαν κατά άλλων.

Τρεις ημέρες μετά στις 14 Ιουλίου 2018 το κρατικό και παρακρατικό κύκλωμα, το οποίο εκφράστηκε μέσω των Financial Times, συνέχισε την επίθεση κατά της Ελλάδας και των ελληνορωσικών σχέσεων με επίθεση που εστιάστηκε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης! Εκείνη την εποχή αυτό προκάλεσε μεγάλη έκπληξη και απορία, αλλά σήμερα είναι ξεκάθαρο ότι ήταν η αρχή της δημιουργίας των συνθηκών για την επιβολή αμερικανικής Στρατιωτικής βάσης και παρουσίας στη Θράκη: Έσκαβαν το “έδαφος” καταστρέφοντας οτιδήποτε υπήρχε, κυρίως ρωσικό, από τη δουλειά που είχε κάνει το πολιτιστικό κέντρο Ρώσικο Σπίτι και το μετέπειτα Κέντρο Συνεργασίας μεταξύ Αγίας Πετρούπολης και Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο, Μητρόπολη κλπ. Το ΑΚΚΕΛ θα παρουσιάσει ξεχωριστά τί κατέστρεψαν από αυτά που έφερνε η ελληνορωσική συνεργασία στην Αλεξανδρούπολη.

Σήμερα στοχοποιήθηκαν ειδικά αυτά τα ελληνορωσικά πολιτιστικά και οικονομικά κέντρα, με εμπλοκή της ΑΑΔΕ και κυκλωμάτων μέσα στην διοίκηση του Δήμου, προκαλώντας οργή τόσο πολλών δημοτών όσο και Αλεξανδρουπολιτών που ζουν αλλού, ώστε να παράγουν μέχρι και ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, σχετικά με τον Δήμο και τον Επιλοχία Πάιατ, που διακινείται μέσω Bluetooth μόνο.

Κραχτή παρανομία της ΑΑΔΕ με ωφελούμενο το evros-news

Η σεσημασμένη ιστοσελίδα evros-news.gr του διαχειριστή Κώστα Πιτιακούδη, τ. υπαλλήλου του ΥΠΕΞ και υφισταμένου του τ. ΥΠΕΞ Ευάγγελου Βενιζέλου (και καλεσμένου στην οικία του Πρέσβη των ΗΠΑ μαζί με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης), στις 8 Απριλίου έγραψε «Μαθαίνουμε λοιπόν τώρα, ότι η ΑΑΔΕ κάνει… φύλλο και φτερό τα οικονομικά στοιχεία του Συλλόγου Ρωσικό Σπίτι” και τις δοσοληψίες που είχε με τον δήμο Αλεξανδρούπολης επί Βαγγέλη Λαμπάκη».

Αποδείχθηκε μία κραχτή παρανομία παραβίασης απορρήτου από την ΑΑΔΕ για εξυπηρέτηση του «Ταλιμπάν της πρεσβείας», χρησιμοποιώντας την ΑΑΔΕ ως εργαλείο τρίτων εναντίον Ελλήνων πολιτών. Είναι προφανές ότι στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη κατασκεύασαν στημένο έλεγχο ώστε να μεθοδευτεί διαρροή στο σεσημασμένο evros-news, αφού κάθε κονδύλιο από την τοπική αυτοδιοίκηση ελέγχεται από τον Επίτροπο και κάθε «δοσοληψία» έχει ήδη ελεγχθεί και εγκριθεί. Η στοχοποίηση όμως του ρωσικού στοιχείου των δύο κέντρων σε συνδυασμό με την διαστρεβλωτικά υποτιμητική παρουσίαση στο κείμενο αποτελούν ρατσιστικό έγκλημα, κυρίως αν λάβουμε υπόψιν τον εξαιρετικά μη έντιμο πρότερο βίο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας μετά από το διαζύγιο που έχει λάβει από την δημοσιογραφική δεοντολογία.

Σχετικά με τον διαχειριστή μπορεί κάποιος να δει στο http://www.farosradio.gr/faros-news/item/2715-oi-sunergasies-syriza-pasok-nd-me-scientology.html όπου έφτασε μέχρι να δώσει «το φιλί της ζωής» στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο και Παναγιώτη Δημητρά του περιβόητα πρακτόρικου «Παρατηρητηρίου του Ελσίνι», καλύπτοντας την σχέση τους με την Scientology και χωρίς να ενημερώσει τον Γιώργο Τράγκα για το τί γινόταν στο κανάλι του.

Αυτό που προβληματίζει είναι γιατί ο Διοικητής της ΑΑΔΕ δεν έκανε ακόμη ΕΔΕ ή άλλη έρευνα για την κραγμένη παρανομία της στοχευμένης διαρροής-αποκάλυψης απόρρητων προσωπικών στοιχείων; Κυρίως όταν υπάρχει και καθαρό στοιχείο ρατσισμού κατά των ρωσόφωνων Ελλήνων. Ο κ. Πιτσιλής θεωρεί ότι είναι ψιλοπράγματα; Μήπως γνωρίζει ότι ΚΑΙ ΑΥΤΗ η ενέργεια εντάσσεται στην δράση δικτύων των παρακρατικών ΜΚΟ Integrity Initiative και OSIFE και ο Διοικητής της ΑΑΔΕ φοβάται; Είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται η χρυσοπληρωμένη υποδομή μίας Υπηρεσίας όπως η ΑΑΔΕ και ο χρυσοπληρωμένος χρόνος των υπαλλήλων της για να εξυπηρετηθούν τελικά τα ρατσιστικά ανθελληνικά συμφέροντα που υπηρέτησε ο Κοτζιάς;

Είναι ξεκάθαρο πια ότι όλος ο αντιρωσισμός από το κύκλωμα Κοτζιά εκτοξεύτηκε για να υποστηρίξει την ψήφιση και αποδοχή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, ότι δηλαδή όποιος είναι εναντίον της προδοτικής Συμφωνίας είναι πράκτορας των Ρώσων και τα έχει “πάρει” από αυτούς. Τα πολιτικά, μιντιακά κλπ δίκτυα που έριξαν την λάσπη κατά των Ελλήνων, για να επιβάλλουν τα Μνημόνια, ότι είμαστε τεμπέληδες, “τρώμε” τα λεφτά των Ευρωπαίων, χρειαζόμαστε Γερμανούς και άλλους για να μας διοικούν κλπ, είναι τα ίδια δίκτυα που έκαναν και συντηρούν την επίθεση κατά της ελληνορωσικής συνεργασίας με κύριο «επιχείρημα» ότι η ρωσική διείσδυση κορυφώθηκε με έλεγχο και “λάδωμα” των Ελλήνων, ώστε να αντιδρούν κατά της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών. Δηλαδή, όλη η Ελλάδα καταδίκασε τη Συμφωνία … διότι “τα πήρε” από τους Ρώσους!

Η εφημερίδα New York Times μάλιστα “έδωσε” στεγνά τα κυκλώματα του αμερικάνικου παρακράτους στην Ελλάδα γράφοντας ότι αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών παρακολουθούσαν και υπέκλεπταν επικοινωνίες Ελλήνων και Ελλήνων με Ρώσους. Οι ΗΠΑ έδωσαν στον Τσίπρα και Κοτζιά “στοιχεία” που είχαν επεξεργαστεί κατάλληλα για να δώσουν δικαιολογίες ώστε ο Κοτζιάς να κάνει τις απελάσεις προς υποστήριξη των Σκοπίων. Καμία ελληνική Υπηρεσία Πληροφοριών ή Ασφαλείας δεν έκανε δική της ανεξάρτητη έρευνα για την “ρωσική παρέμβαση” (όπως λένε) αλλά όλα δόθηκαν “μασημένα” από την Ουάσινγκτον αφού στοχοποίησε Έλληνες πολίτες με παρακολούθηση και υποκλοπές.

Ο στημένος και προσχηματικός έλεγχος και η κατευθυνόμενη διαρροή, δυστυχώς αποδεικνύουν ότι η ΑΑΔΕ βρίσκεται επίσης εντός του ελέγχου “τηλεκατεύθυνσης”, αφού κάθε χρηματικό ποσό που δίνεται από την τοπική αυτοδιοίκηση ελέγχεται από τον τοπικό Επίτροπο και κάθε «δοσοληψία» που έγινε, έχει ήδη ελεγχθεί και εγκριθεί. Τότε προς τί ο έλεγχος για κάτι που έχει ήδη ελεγχθεί και εγκριθεί; Είναι ξεκάθαρο ότι έγινε για να “στηθεί” η διαρροή και το γεγονός ότι ακόμη δεν πραγματοποιήθηκε ΕΔΕ, κλπ για την διαρροή και απόδοση ευθυνών τόσο σε υπαλλήλους της ΑΑΔΕ, όσο και στην ιστοσελίδα, δημιουργεί εύλογη υποψία ότι η ίδια η Διοίκηση της ΑΑΔΕ είναι εν γνώσει της παρανομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

* Ο Αντώνης Μποσνακούδης είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ΑΚΚΕΛ. Είναι δημοσιογράφος σε θέματα άμυνας, ασφάλειας και διεθνή, όπως επίσης συγγραφέας των βιβλίων «Ιστορία της NASA» (Κονιδάρης) και «Μισθοφόροι της Νέας Τάξης» (Πελασγός), αντιστοίχως σχετικά µε την εξέλιξη του διαστηµικού προγράµµατος και για την δράση εξτρεµιστικών στρατηγικών-παραθρησκευτικών οργανώσεων όπως η Scientology.