Δεν είχα σκοπό να επανέλθω, αλλά τα πολλά τηλέφωνα που δέχτηκα, καθώς και τα ηλεκτρονικά μηνύματα αγανάκτησης πολλών που συμμετείχαν στο θεόπνευστο πολιτικό εγχείρημα  ενώσεως του πατριωτικού χώρου, με αναγκάζουν να πω όσα λιγότερα λόγια, για όσους δεν γνωρίζουν και θα ήταν καλό να μάθουν τι συνέβη!

Το κείμενο αυτό είναι ένας σύντομος  πολιτικός επικήδειος των ιδιωτών Αργύρη Νταλιάνη και Γιώργου Παύλου που ενεπλάκησαν στις πολιτικές εκλογές και αποδοκιμάστηκαν από το εκλογικό σώμα, λαμβάνοντας το απαξιωτικό 0,19% και έτσι χάθηκε εξ αιτίας τους μια μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσουν ενωμένες οι αντισυστημικές δυνάμεις της χώρας.

Έγινε αρχικά μια πολύ καλή τεχνικά και πολιτικά προετοιμασία το Φθινόπωρο του 2022, όταν ιδρύθηκε η Δημοκρατική Πατριωτική ΕΝΟΤΗΤΑ ως ανοιχτή ομπρέλα για να στεγαστούν αρκετές πολιτικές πατριωτικές δυνάμεις. Προωθήθηκε μάλιστα και η έμπνευση του Αλέκου Χρυσανθακόπουλου για Συλλογική Ηγεσία, ώστε να μην σκοτωθούν οι αρχηγοί των πατριωτικών κομμάτων.

Συζητήθηκε ακόμη και ο συμβιβασμός με μια ισχυρή προσωπικότητα, ως κοινής αποδοχής επικεφαλής. Ετοιμάστηκε ο Δεκάλογος της Πολιτικής Συμφωνίας !

Υπό αυτών των προϋποθέσεων έγινε νωρίς – νωρίς η πρώτη συνάντηση Συνδιάσκεψη στις 8 Ιανουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο των Αθηνών Στάνλεϋ με 40 στελέχη του Πατριωτικού Χώρου. Όπου προσκάλεσαν και οι οποίοι συμμετείχαν, οι κ.κ. Παναγιώτης Αποστόλου, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος και Δημήτρης Κυπριώτης, δηλαδή το Προεδρείο της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Δικτύου Ελληνισμού, κατόπιν εκλογής τους σε Συνέδριο των μελών του ΔΕ, με ομόφωνη απόφαση στις 22 Οκτωβρίου 2022!

Διάστημα κατά το οποίο έγιναν πολλές επαφές – συναντήσεις με πολλά πολιτικά πρόσωπα και όπου υπήρξε καταρχήν συμφωνία κοινής καθόδου στις εκλογές με εθνικό ψηφοδέλτιο όλων των συμμετεχόντων!

Προς τούτων, πραγματοποιήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2023 συνάντηση στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Polis, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και στην οποία  συμμετείχαν 50 πατριωτικά κόμματα – κινήματα με εκπροσώπους τους (όπως και της Δημοκρατικής Πατριωτικής Ενότητας), καθώς και πολιτικές προσωπικότητες.

Σε αυτήν την μεγαλειώδη συγκέντρωση βρέθηκε η κοινή συνισταμένη, ώστε να συμπράξουν στις εκλογές ευρύτατες και αξιόλογες δυνάμεις .

Τότε όμως μπήκαν σε εφαρμογή τα μεγάλα υπονομευτικά σχέδια. Πρωτοστάτης ο Γιώργος Παύλος, “ιδιοκτήτης” του Δικτύου Ελληνισμού, μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και ο οποίος συμπαρέσυρε και τα άλλα πέντε μέλη!

Αυτοί έβαλαν όλες τις δυνάμεις τους για να διασπάσουν το μεγαλειώδες εγχείρημα και τελικά τα κατάφεραν.

Αρχικά επιτιθέμενοι στο Προεδρείο της ΠΔΕ του Δικτύου Ελληνισμού με πραξικόπημα διαγραφής τους, αντικαταστατικά και αντιδημοκρατικά, αφού το Προεδρείο της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, είχε εκλεγεί δια ζώσης από την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΔΕ και μόνο ένα άλλο Συνέδριο του Σώματος του ΔΕ μπορούσε να τους καθαιρέσει.

Στην συνέχεια “χρησιμοποίησαν” τον Αργύρη Νταλιάνη και τον Γιάννη Σκλήνο ώστε να διασπάσουν πραξικοπηματικά από κοινού τη Δημοκρατική Πατριωτική ΕΝΟΤΗΤΑ και στην οποία ο  Γιάννης Σκλήνος ήταν προσωρινός Πρόεδρος, φτιάχνοντας την Ενότητα – Αλήθεια (ΕΝ.Α), πατώνοντας στις εκλογές της 21ης Μάϊου!

Παίρνοντας Δύο σχεδόν  ψήφους τοις χιλίοις!  Μοναδικό κατόρθωμα, μοναδικό επίτευγμα, αντάξιο του κόμματος των ηθοποιών ΚΟΤΕΣ που τους πέρασε σε εκλογικό ποσοστό.

Γιατί όμως προχώρησαν σε αυτή την πρακτορική διαλυτική συμπεριφορά; Από αλαζονεία; Ήταν βαλτοί; Είναι εμμονικοί; Είναι συστημικοί προβοκάτορες; Είναι επαρμένοι; Ότι και να ήταν, είναι πλέον διασυρμένοι και αφερέγγυοι. Τέλειωσαν την σύντομη πολιτική πορεία τους προτού καν την ξεκινήσουν!

Όλες οι δυνάμεις των αντιεμβολιαστών τους άφησαν εκλογικά πίσω παρασάγγας και δεν τους θεωρούν άξιους λόγου. Ακόμη και την  χρυσή ευκαιρία δημοσιότητας από τη διακαναλική συνέντευξη την «έκαψαν» εισπράττοντας ειρωνείες από τους τηλεθεατές. Τώρα όλοι ξέρουν ότι καμία προοπτική δεν υπάρχει γι΄ αυτούς, όταν αναφέρονται, αυτά τα καμένα πολιτικά  χαρτιά του συστήματος.

Δεν θα τους πάρει κανείς στα σοβαρά και έπαψαν να είναι συνομιλητές με τις δυνάμεις του χώρου. Οι τίτλοι τέλους έπεσαν, δεν ασχολούμαστε πλέον μαζί τους, τους αξίζει η χλεύη των ηττημένων και η πολιτική περιφρόνηση! Αρκετή ζημιά έκαναν στον πατριωτικό χώρο. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση και κυρίως προς αποφυγή συναγελασμού μαζί τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προχωράμε μπροστά μόνο με υγιείς και αξιόλογες δυνάμεις και δεν κοιτάζουμε πίσω. Η ευθύνη στην Πατρίδα, μοναδικός μας γνώμονας!