Στην πολύχρονη πολιτική διαδρομή μου – από όποιο μετερίζι – ποτέ δεν υπήρξα πολιτικό λιβανιστήρι εξουσιολάγνων πολιτικών!

Είναι άλλωστε καταγεγραμμένη – ευτυχώς – στο διαδίκτυο – αυτή η πολύχρονη εθνική – πατριωτική μου δράση, καθώς και η αντιμνημονιακή – αντισυστημική μου αντίδραση!

Μάλιστα ήμουν εκ των πρώτων που αποκάλυψα τα νοσηρά σχέδια του διεθνή παράγοντα (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ) περί διαμελισμού της Ελλάδος! Τόσο με την εντολή του για τη δημιουργία της “Συμφωνίας των Πρεσπών” διά μέσω της εθελόδουλης και εθνοκτόνου κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για τη “Συμφωνία των Πρεσπών του Αιγαίου” που προετοίμασε η χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολιτεύσεως – τουλάχιστον – του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα υλοποιήσει η “Συμμαχική κυβέρνηση” που θα προκύψει από τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023!

Που αφορά την συνεκμετάλλευση του τεράστιου ορυκτού μας πλούτου σε Αιγαίο και Κρητικό Πέλαγος με τις ΗΠΑ και την Τουρκία!

Όμως τα καταστροφικά σχέδια για την Πατρίδα μας από τον διεθνή παράγοντα δεν σταματούν μόνο στην συνεκμετάλλευση του τεράστιου ορυκτού μας πλούτου, αλλά όπως έχω αποκαλύψει θα προχωρήσουν ακολούθως στη συνδιοίκηση με την Τουρκία νησιών μας του Αιγαίου και θα ολοκληρώσουν με την συνιδιοκτησία αυτών!

Γράφοντας συγκεκριμένα περί αυτού του εφιαλτικού σεναρίου στις 6 Νοεμβρίου 2016, που θα μπορούσε να παρουσιαστεί σε ταινία επιστημονικής φαντασίας ή ταινία τρόμου Χίτσκοκ, που αν αποκωδικοποιήσουμε τις Παγκόσμιες εξελίξεις, θα διαπιστώσουμε, πως δεν είναι  ούτε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ούτε σενάριο τρόμου.

Έτσι, με δεδομένη την κατάληψη των νησιών του Αιγαίου μας από “πρόσφυγες – μετανάστες”, το σχέδιο του Ερντογάν είναι το ακόλουθο:

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πυκνώσει ο εποικισμός των νησιών μας. Θα μεταφερθούν στα νησιά του Αιγαίου μας μουσουλμανικοί θύλακες.

Τότε η Τουρκία θα εμφανιστεί ως προστάτης – νταβατζής όλων αυτών των θυλάκων ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συνδιοίκησης στο Αιγαίο (Α΄ φάση).

Που η διοίκηση του Αιγαίου Πελάγους δεν θα είναι ούτε ελληνική, ούτε τουρκική. Που όμως, για την άσκηση διοίκησης θα πρέπει να έχει λόγο και η Τουρκία.

Στη Β΄ φάση προβλέπεται η δημιουργία μιας ανώμαλης κατάστασης στα νησιά μας προκειμένου η Τουρκία να επιβάλλει την πολιτιστική μετάλλαξη των νησιών μας του Αιγαίου.

Στην Γ΄ φάση προβλέπεται η αποστρατικοποίηση των νησιών μας, γιατί πλέον δεν θα χρειάζεται ο στρατός μας στα νησιά μας.

Έτσι, θα ολοκληρωθεί το σχέδιο συγκυριαρχίας και συνεκμετάλλευσης του αμύθητου ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο μας. Γιατί, γι΄ αυτόν τον τεράστιο πλούτο γίνεται ο καυγάς. Που τελικά θα οδηγήσει στη διχοτόμηση του Αιγαίου μας που είναι και ο διακαής πόθος των Παγκοσμιοποιητών Αμερικανών και ΝΤΠ!

Συνυπεύθυνοι εθνικής μειοδοσίας ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ…

Δυστυχώς σε αυτά τα ανίερα – αντεθνικά σχέδια κατά της Πατρίδας συμφωνούν, τόσο η ΝΔ, όσο ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ!

Ως συνέχεια της αντεθνικής πολιτικής του ολετήρα πρώην Πρωθυπουργού – κυρίως – Κώστα Σημίτη!

Βέβαια κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην οποία εμφανίστηκε μια υπέρμετρη δουλικότητα και υποχωρητικότητα έναντι των ανυπόστατων τουρκικών διεκδικήσεων, υπήρξε ηχηρότατη αντίδραση δυο πρώην Πρωθυπουργών και Προέδρων της ΝΔ, του Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά!

Δυναμικές αντιδράσεις, που πολλές φορές η αδούλωτη πένα μου και η ανεξάρτητη φωνή μου ανέδειξαν, από την στιγμή που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα της Πατρίδας μου!

Την στιγμή που το συμβουλευτικό όργανο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το ΕΛΙΑΜΕΠ, με τρόφιμους την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Γιώργο Κατρούγκαλο, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και άλλους, υπερθεμάτιζαν υπέρ των κυριαρχικών εκπτώσεων της Ελλάδος για χάρη της Τουρκίας!

Με πάγια θέση τους την προσφυγή της Ελλάδος στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για να λύσει τις διαφορές μας με την Τουρκία! Λες και η Ελλάς θέτει διεκδικήσεις για τα Ιώνια παράλια, για την Ίμβρο και την Τένεδο, για την υπό, κατάληψη Πόλη των Πόλεων, την Κωνσταντινούπολη!

Όταν μάλιστα ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας αποκάλυψε προ ημερών στην εφημερίδα “Εστία”, ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προωθούσε αίτημα των ΗΠΑ για διακοπή γεωτρήσεων στην Κύπρο, στην κυπριακή ΑΟΖ, προκειμένου να μη διαταραχτεί ο Ελληνοτουρκικός διάλογος!

Όταν επίσης, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προωθούσε την ιδέα κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου διά μέσω της Τουρκίας, με ταυτόχρονη παράκαμψη της Κύπρου!

Όταν η Deutsche Welle ισχυρίζεται προ ημερών, ότι μετά τις εκλογές σε Ελλάδα και Τουρκία, θα υπάρξει διεθνής διαμεσολαβητική προσπάθεια για τα Ελληνοτουρκικά!

Πυρ κατά βούληση από τον Κώστα Καραμανλή…

Την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 44 χρόνων από την υπογραφή της Προσχώρησης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, προσπάθησε να δημιουργήσει προεκλογική φιέστα, αλλά δυστυχώς για εκείνον αυτή η εκδήλωση αποδείχτηκε πως ήταν το κύκνειον άσμα του! Καταγράφηκε, πως την επόμενη των εκλογών θα είναι ένα πολιτικό παρελθόν!

Αφού εισέπραξε βαρύτατες αιχμές της επικίνδυνης – αν όχι ενδοτικής – πολιτικής του, από τους δυο πρώην Πρωθυπουργούς και Προέδρους της ΝΔ, τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά!

Στην ομιλία του ο Κώστας Καραμανλής προέβαλε τα κύρια γνωρίσματα της ΝΔ προ Κυριάκου Μητσοτάκη και τα οποία ήταν:

Ø  O σεβασμός στους δημοκρατικούς θεσμούς

Ø  Η καταπολέμηση κάθε μορφής ανομίας

Ø  Η συμπόρευση του κόμματος με τους πολίτες, ειδικά τους λιγότερο ευνοημένους

Ø  Και το εθνικό δόγμα “άγρυπνοι και ασυμβίβαστοι στην υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων”!

Τι από τα παραπάνω προστάγματα της Παράταξης τήρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης της Σημιτικής και Ποταμίσιας ΝΔ;

Του καταλόγισε του κ. Μητσοτάκη ο κ. Καραμανλής, μειωμένα ανακλαστικά, βραδεία αντίδραση στην αντιμετώπιση κρίσεων, όπως η υγειονομική κρίση και η διαχείριση της παράνομης μετανάστευσης!

Τον κατηγόρησε πως συμπορεύτηκε στην μη αλληλεγγύη της ΕΕ σε μέλη-κράτη της, λέγοντας:

«Η μόνιμη άρνηση του εύρωστου Βορρά να κατανοήσει ότι η υπό όρους αμοιβαιοποίηση του χρέους και η μεταφορά πόρων από τα εμπορικά πλεονάσματά τους προς τις ασθενέστερες χώρες, που είναι η ουσία αλλά και η βασική προϋπόθεση του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος, και μάλιστα με επίκληση μεταξύ άλλων και έωλων ηθικοπλαστικών επιχειρημάτων, ισοδυναμεί με άρνηση της κοινής ευρωπαϊκής ταυτότητας και προοπτικής. Η στενόκαρδη αυτή θεώρηση έχει προκαλέσει τη διόγκωση ενός ακόμα ιδιαίτερα ανησυχητικού φαινομένου. Τη διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, την περιθωριοποίηση ογκωμένων ομάδων του πληθυσμού, την έλλειψη προοπτικής για όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους. Και ακόμα την συνεχή αποδυνάμωση του κοινωνικού κράτους»!

Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής πήρε αποστάσεις από τους χειρισμούς στην εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη-Δένδια για την υπόθεση του πολέμου στην Ουκρανία, δείχνοντας πως δεν υπερασπίζεται απόλυτα το Μητσοτακικό δόγμα: “Είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας”!

Βολές αέρος-αέρος από τον Αντώνη Σαμαρά…

Ο Αντώνης Σαμαράς από την πλευρά το ήταν ιδιαίτερα επικριτικός στον ρόλο που διαδραμάτισε η Γερμανία στις ημέρες της Πρωθυπουργίας του! Που παρ΄ ότι στις 24 Αυγούστου 2012 στο Βερολίνο εκστόμισε το “ουδείς αναμάρτητος” προς την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, δηλώνοντας πολιτική υποταγή, εν τούτοις εκείνη τον εξαφάνισε πολιτικά!

Βγάζοντας αλήθειες, όπως, ενώ η εντολή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν: “Κλείστε τα εργοστάσια στην Ελλάδα παραγωγής λιγνίτη”, την ίδια ώρα εκείνη εγκαινίαζε λιγνιτικά εργοστάσια στην Ρηνανία – Βεστφαλία, ενισχύοντας τη γερμανική ενέργεια!

Καταγγέλλοντας, πως αυτές δεν είναι πράξεις Ενωμένης Ευρώπης!

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε – και τη δυσαρέσκεια προφανώς στον Κυριάκο Μητσοτάκη – η αναφορά του Αντώνη Σαμαρά, στα κορυφαία ζητήματα που καθορίζουν την Ενωμένη Ευρώπη! Την Αρχαιοελληνική Φιλοσοφία, το Ρωμαϊκό Δίκαιο, και τον Χριστιανισμό!

Μιλώντας για κοινή ταυτότητα, διαφορετικών λαών απέναντι σε κοινούς εχθρούς, όπως το Ισλάμ, λέγοντας πως:

«Επί χίλια χρόνια περίπου, η Ευρώπη αντιστάθηκε στην Ισλαμική επέκταση. Και απέκτησε έτσι κοινή ταυτότητα, παρά τις εσωτερικές της συγκρούσεις, ως πολιτιστικά “Χριστιανική Ευρώπη”, “συνομιλώντας” συνεχώς με τον Πλάτωνα και των Αριστοτέλη. Μέσα από την Αναγέννηση και των Διαφωτισμό…»!

Στάθηκε ιδιαίτερα στην “Σύγκλιση”, την “Συνοχή”, την Αλληλεγγύη, την Ευημερία, την Ελευθερία, των λαών της Ευρώπης, των οικονομιών τους, της Ανάπτυξης και των πολιτισμικών σταθερών τους. Ωστόσο σήμερα, σημειώνονται μόνον σοβαρές αποκλίσεις! Και ατέλειωτες τριβές… «Αλαλούμ! Κανονικό Χάος… Αυτά που μόλις ανέφερα δεν φωτογραφίζουν καμία Ενωμένη Ευρώπη.»!

Αλλά μίλησε και για τη Δημοκρατία της Ευρώπης, λέγοντας:

«Είναι πολύ δημοκρατικό, οι διορισμένοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να απειλούν τους λαούς της Ευρώπης, τις παραμονές των εκλογών, για το τι θα ψηφίσουν; Έτσι δεν έγινε και στην Ιταλία; Οι υποδείξεις τους αγνοήθηκαν. Η ουσία όμως, παραμένει:

Γιατί ο Ευρωπαίος πολίτης να δεχθεί ότι κάποιος έξω από τη χώρα του θα του υποδείξει τι να ψηφίσει; Και πώς να δεχθεί ότι τελικά οι διορισμένοι έχουν το πάνω χέρι απέναντι στους εκλεγμένους; Αυτά υπονομεύουν τη Δημοκρατία…

Κάποτε επίσης υπήρχε Ασφάλεια μέσα στην Ευρώπη. Σήμερα δεν μπορούμε καν να συμφωνήσουμε πώς θα φυλάμε τα κοινά σύνορα. Σήμερα δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους αληθινούς μετανάστες και τους αληθινούς πρόσφυγες, από τους “εργαλειοποιημένους”!

Που τους φέρνουν κυκλώματα διακινητών, σε συνεργασία με ξένα κράτη και διάφορες ΜΚΟ. Που εξαγοράζουν τους πάντες. Δυστυχώς, ακόμα και ευρωβουλευτές! Κι ακόμα οι Ευρωπαϊκές χώρες συρρικνώνονται πληθυσμιακά. Ιδιαίτερα στον Ευρωπαϊκό Νότο. Ιδιαίτερα χώρες όπως η Ελλάδα και η Ιταλία. Κι αντί να στηρίζουμε τους νέους μας να κάνουν παιδιά, προσπαθούμε να εισάγουμε παράνομους απ’ έξω! Πολλοί των οποίων αρνούνται να ενσωματωθούν…»!

Αλλά ένα ακόμη μήνυμα – χτύπημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε ο Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας:

«…μας καλούν, εμάς τους Ευρωπαίους, να μη λέμε “Καλά Χριστούγεννα”, αλλά “Καλές Γιορτές”!

Έτσι Κυριάκο Μητσοτάκη, έτσι Αλέξη Τσίπρα;

«…Αυτό, όμως, καταργεί την ελευθερία της έκφρασης, καταργεί την ελευθερία της Συνείδησης, επιβάλλει την “Αστυνομία της Σκέψης”!

Αυτά είναι ακρότητες που διαλύουν την κοινωνική συνοχή στην Ευρώπη.

Κι όσα παραδοσιακά κόμματα εξουσίας υιοθετούν τέτοια “ατζέντα”, κινδυνεύουν να συρρικνωθούν ή και να εξαφανιστούν…»!

Χτύπησε όμως – για άλλη μια φορά καμπάνες ο Αντώνης Σαμαράς στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«…εμείς πρέπει να διεκδικήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στην Ελληνική ΑΟΖ.  Δεν θα τα… μοιράσουμε με την Τουρκία… Οφείλουμε να υπενθυμίζουμε συνεχώς στους πάντες, ότι η Τουρκία έχει εισβάλλει στην Κύπρο. Εδώ και 50 χρόνια. Κι όχι μόνο εξακολουθεί να κατέχει παράνομα έδαφος της Κύπρου, αλλά προσπαθεί να υφαρπάξει σήμερα και τους υδρογονάνθρακες της Κυπριακής ΑΟΖ. Όπως και της Ελληνικής ΑΟΖ.

Όμως, εδώ δεν ακούμε αντίστοιχες καταγγελίες από την Ευρώπη κατά της Τουρκίας… Μάλλον παροτρύνσεις ακούμε, εμείς να συνθηκολογήσουμε με τα τετελεσμένα. Κι αυτό δεν τιμά ούτε την Ευρώπη, ούτε τη Δύση συνολικά. Και δυστυχώς “αρωγός” σε όλα αυτά γίνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Που στο πρόγραμμά του, υπόσχεται να σταματήσει τις έρευνες για υδρογονάνθρακες. Γιατί τους, θεωρεί, λέει, “ξεπερασμένους”… Δηλαδή τι; Δεν καταλαβαίνει ότι έτσι διευκολύνει να τα πάρει όλα η Τουρκία;

Η οποία, αν καταφέρει να τα αρπάξει, θα πουλάει μετά το… δήθεν “ξεπερασμένο” φυσικό αέριο και στην Ευρώπη.

Ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, εξάλλου, που όταν ήλθε στην εξουσία έφερε – μια που μιλάμε για Ευρώπη – πάνω από ένα εκατομμύριο παράνομους! Στην Ευρώπη… Προκαλώντας τότε πολύ σοβαρό πρόβλημα σε όλες τις ευρωπαϊκές κοινωνίες, για να μη ξεχνιόμαστε…»!

Επίσης αξιοσημείωτη τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά που έκανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χάσει το χρώμα του, το παρακάτω λεχθέν:

«Σήμερα υπάρχει και η λεγόμενη “αποδόμηση”. Το woke culture. Κι όχι μόνο στην Ευρώπη. Στη Δύση γενικότερα…

Δηλαδή το γκρέμισμα όσων συνιστούν την κοινή κληρονομιά μας. Όπου τα ιερά πρόσωπα της Μάνας και του Πατέρα, υποβιβάζονται σε απρόσωπους αριθμούς: “Γονέας 1 και Γονέας 2”. Αυτό δεν είναι Ευρώπη!

Φτάσαμε σήμερα, την ώρα που τα προβλήματα γιγαντώνονται, να πιθηκίζουμε εισαγόμενες ανοησίες για το πόσα είναι τα… “φύλα”!

Στα χρόνια του Μεσαίωνα τσακώνονταν, για το “φύλο των αγγέλων”. Σήμερα τσακωνόμαστε για το πόσα είναι τα “φύλα” των… ανθρώπων…»!

Άφησα τελευταία τη βόμβα αέρος-αέρος που εξαπόλυσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«…η Συμφωνία των Πρεσπών, έχει ήδη δημιουργήσει νέα προβλήματα, και νέα αδιέξοδα στα Βαλκάνια. Ή όπως οι λεγόμενες “Πρέσπες του Αιγαίου”, που κάποιοι φαίνεται να ετοιμάζουν… Και που, βέβαια, δεν θα τους περάσει!»!

Τα ακούτε Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη;

Δεν θα σας περάσει! Φωλιάστε το καλά στο μυαλό σας!

Γιατί, στο φινάλε – φινάλε, θα εξοβελιστείτε από τούτη εδώ την χώρα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επειδή “σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει”!