ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεταλλαγμένο κοτόπουλο γεννήθηκε στην Ταϊλάνδη – Έχει 4 τεράστια πόδια (βίντεο)

Μεταλλαγμένο κοτόπουλο γεννήθηκε στην Ταϊλάνδη – Έχει 4 τεράστια πόδια (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με το τεσσάρων μηνών κοτόπουλο από την Ταϊλάνδη, που έχει τέσσερα τεράστια πόδια και γεννήθηκε με αναπηρία σε ένα τοπικό κοτέτσι στην επαρχία Λαμπάνγκ.

“Ο Ροντ Μα έχει τέσσερα μεγάλα πόδια, μιας και γεννήθηκε με γενετικές ανωμαλίες. Ο πατέρας του και η μητέρα του είναι υγιείς. Σήμερα έχω περίπου 200 κοτόπουλα Ντονγκ Τάο στη φάρμα μου. Τα περισσότερα κοτόπουλα που γεννιούνται με αναπηρία δύσκολα επιβιώνουν, αλλά αυτό το κοκοράκι είναι διαφορετικό. Δεν θα τον πουλήσω και θα τον φροντίσω λες και είναι ένας από τους φίλους μου” λέει ο ιδιοκτήτης του παράξενου κοτόπουλου με τα τέσσερα τεράστια πόδια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα κοτόπουλα Ντονγκ Τάο προέρχονται από το Βιετνάμ. Συνήθως αυτή η ράτσα κοτόπουλου διαθέτει δύο μεγάλα πόδια.

Το κρέας τους θεωρείται σπουδαία λιχουδιά στο Βιετνάμ και θεωρείται ένα γεύμα που ταιριάζει σε βασιλιάδες.

Διατίθεται στις κουζίνες πολλών ακριβών εστιατορίων της χώρας, με το βάρος τους να υπολογίζεται μαζί με τα πόδια.

Οι τιμές για τα συγκεκριμένα κοτόπουλα στην Ταϊλάνδη φτάνουν τα 152 ευρώ για τα κοτόπουλα ηλικίας τεσσάρων μηνών, τα 190 ευρώ για κοτόπουλα πέντε μηνών και περίπου τα 458 ευρώ για τα πουλιά ενός ή δύο ετών που είναι κοκόρια ή πουλάδες, σύμφωνα με το πρακτορείο Newsflare.

Το βίντεο με το Ροντ Μα, το κοτόπουλο με τα τέσσερα τεράστια πόδια ανέβηκε στα social media και έγινε πολύ γρήγορα viral, με τους χρήστες να εκφράζουν την έκπληξή τους για το παράξενο πουλί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.