ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Φθιώτιδα: Νέο τροχαίο με αγριογούρουνο – Κοπάδι πετάχτηκε στον δρόμο

Φθιώτιδα: Νέο τροχαίο με αγριογούρουνο – Κοπάδι πετάχτηκε στον δρόμο

Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα αγριογούρουνο σημειώθηκε στην Λοκρίδα Φθιώτιδας, παρά την ελεγχόμενη δίωξή τους από ειδικά συνεργεία κυνηγών.

Παρά τους ελέγχους, ένα ολόκληρο κοπάδι από αγριογούρουνα πετάχτηκε στον δρόμο στη Λοκρίδα. Μάλιστα, ένα από τα αυτά χτυπήθηκε από διερχόμενο αγροτικό 4Χ4 με τις ζημιές, ευτυχώς, να περιορίζονται σε υλικές, ενώ το ζώο έχασε, δυστυχώς, τη ζωή του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport.gr.

Το πρόβλημα στη Λοκρίδα είναι συχνό, καθώς πολλές φορές τα αγριογούρουνα κάνουν την εμφάνισή τους καταμεσής των δρόμων, προκαλώντας σοβαρά ατυχήματα.

Το τελευταίο περιστατικό στην περιοχή της Λοκρίδας σημειώθηκε στον δρόμο Μάζι – Μαλεσίνας, αργά το βράδυ της Τρίτης (24.08.2021).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι με εντολή του Δασαρχείου Αταλάντης, ειδικά συνεργεία κυνηγών (μελών των Κυνηγητικών Συλλόγων) με την εποπτεία δασικών υπαλλήλων και ιδιωτών θηροφυλάκων, «χτενίζουν» πεδινές, ημιορεινές – γεωργικές περιοχές, όπου παρατηρούνται τα συχνότερα προβλήματα από την αύξηση του πληθυσμού των αγριόχοιρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.