Υβριδικός βλαξ!

Λάρισα: Να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά ο Δήμος Αγιάς μετά το «χτύπημα» της κακοκαιρίας

Λάρισα: Να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά ο Δήμος Αγιάς μετά το «χτύπημα» της κακοκαιρίας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία, ζητά ο Δήμος Αγιάς της Λάρισας.

Οι ζημιές από την έντονη βροχόπτωση είναι μεγάλες, ενώ μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν και σήμερα για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Σημειώνεται, πως τουλάχιστον 30 σπίτια έχουν πλημμυρίσει στα παράλια της Αγιάς, δρόμοι καταστράφηκαν, ενώ παρουσιάστηκαν και μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες του κάστανου.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.