Μάλλον για μην μας ματιάσει μας «έφτυσε» ο Τραμπ...

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Στα δύο «κόπηκε» το χωριό Πόρος στην Κεφαλονιά – Φούσκωσε το ποτάμι (φώτο)

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Στα δύο «κόπηκε» το χωριό Πόρος στην Κεφαλονιά – Φούσκωσε το ποτάμι (φώτο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Από τα ξημερώματα η κακοκαιρία «Μπάλλος», δοκιμάζει και την Κεφαλονιά, καθώς το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο, με τους περισσότερους κατοίκους να αναζητούν ένα ασφαλές καταφύγιο.

Με τη γέφυρα του Πόρου εκτός λειτουργίας, η περιοχή κόπηκε στα δύο, έτσι όπως φοβόντουσαν οι κάτοικοι, μόλις είδαν τους ουρανούς να ανοίγουν.

Το ποτάμι έχει κατεβάσει νερό και η διέλευση από την ακτή γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν μείνει στα σπίτια τους καθώς η κάθε μετακίνηση κρύβει δυσκολίες και η κακοκαιρία συνεχίζεται.

Εν τω μεταξύ, λόγω της κακοκαιρίας, ο δήμαρχος Σάμης αποφάσισε να ανακοινώσει ότι «σήμερα, 14 Οκτωβρίου 2021, όλες οι σχολικές μονάδες προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα παραμείνουν κλειστές, λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων».

Λόγω της σφοδρή κακοκαιρίας που πλήττει την Κεφαλονιά και την Ζάκυνθο, από τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου Πόρου.

Η απόφαση του δημάρχου Αργοστολίου ήρθε λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που επικρατούν στα χωρικά όρια του δήμου.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.