Καλιφόρνια: Σκύλος βρήκε ξανά την οικογένειά του μετά από 12 χρόνια (βίντεο)

Το σκυλάκι εντοπίστηκε περίπου 60 μίλια από το σπίτι της οικογένειας απ’ όπου χάθηκε το 2010

Καλιφόρνια: Σκύλος βρήκε ξανά την οικογένειά του μετά από 12 χρόνια (βίντεο)

Μαζί με την οικογένειά της κατάφερε να βρεθεί η Zoey, μία σκυλίτσα μετά από 12 χρόνια εξαφάνισης.

Από το 2010, οπότε και εξαφανίστηκε, οι όποιες προσπάθειες να την εντοπίσουν απέβησαν άκαρπες. Πρόσφατα εντοπίστηκε σε μια αγροτική ιδιοκτησία. Ένας πολίτης κάλεσε την αστυνομία, κάνοντας λόγο για ένα σκυλί που έδειχνε άρρωστο και ηλικιωμένο.

Ο υπάλληλος υπηρεσιών ζώων σάρωσε το μικροτσίπ του σκύλου και ανακάλυψε ότι εξαφανίστηκε από το 2010. Η ιδιοκτήτριά της, Μισέλ, δήλωσε ότι «δεν περίμενε ποτέ ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη».

Η πολυετής εξαφάνιση της σκυλίτσας είχε ως αποτέλεσμα να θεωρηθεί ότι δεν υπήρχε πια από το 2015, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Χοακίν.

Ο αστυνομικός που έκανε τη σάρωση του μικροτσίπ πήρε τα στοιχεία επικοινωνίας της ιδιοκτήτριας από την εταιρεία και διαπίστωσε ότι το τηλέφωνο ίσχυε ακόμη. Όταν της το είπε, η ιδιοκτήτρια «ήταν σε απόλυτο σοκ».

Το σκυλάκι βρέθηκε περίπου 60 μίλια απ’ όπου είχε χαθεί το 2010, το σπίτι δηλαδή της οικογένειας στο Λαγαφιέτ. Η εξαφάνισή της έγινε όταν η ιδιοκτήτρια πήγε σε ένα μαγαζί για περίπου 20 λεπτά. Όταν γύρισε, έλειπε.

Πλέον, ο στόχος της Μισέλ είναι να τη βοηθήσει με την υγεία της και να γυρίσει σπίτι της για το υπόλοιπο της ζωής της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.