ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι χιονάνθρωποι είχαν την τιμητική τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Ντύθηκε στα λευκά η πόλη (φωτο)

Οι χιονάνθρωποι είχαν την τιμητική τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Ντύθηκε στα λευκά η πόλη (φωτο)

Μαγικές εικόνες καταγράφονται από το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά από το χιονιά που έφερε η κακοκαιρία «Σοφία», με τις περισσότερες γωνιές της πόλης να θυμίζουν κάτι από… Αλπεις.

Από το κέντρο και τον Λευκό Πύργο, έως τα σοκάκια στα προάστια και το μεταμορφωμένο -κατάλευκο (!)- γήπεδο Χαριλάου του Αρη, η συμπρωτεύουσα δείχνει, παρά τα προβλήματα, να το απολαμβάνει.

Το γεγονός ότι η σφοδρή χιονόπτωση, που προκάλεσε η κακοκαιρία «Σοφία», ξεκίνησε την Παρασκευή έδωσε την ευκαιρία τους Θεσσαλονικείς να κάνουν το Σαββατοκύριακο μια εκδρομή στην… πόλη τους.

Ετσι, από το πρωί του Σαββάτου, παιδιά παίζουν χιονοπόλεμο στους δρόμους, άλλοι κάνουν… σκι, ενώ στήνονται ακόμη και χιονάνθρωποι μπροστά στην παραλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι στο αεροδρόμιο της πόλης, κυρίως λόγω της χαμηλής νέφωσης, επικρατεί… «αλαλούμ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.