ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυστραλία: Σέρφερ βρήκε πελώρια μέδουσα που ξέβρασε η θάλασσα μετά από κυκλώνα- Το θέαμα θα σας τρομάξει (βίντεο)

Αυστραλία: Σέρφερ βρήκε πελώρια μέδουσα που ξέβρασε η θάλασσα μετά από κυκλώνα- Το θέαμα θα σας τρομάξει (βίντεο)

Οι μέδουσες μας τρομάζουν όλους. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια τεράστια μέδουσα, μήκους άνω των 2 μέτρων.

Ένας σέρφερ μοιράστηκε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook, από μια πελώρια μέδουσα, που ξεβράστηκε στην στεριά μετά τον κυκλώνα Όμα.

Το βίντεο, έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να συζητούν για το εάν η μέδουσα είναι αληθινή ή όχι.

«Ο κυκλώνας έφερε μια γιγάντια μέδουσα στην ακτή… Εδώ επάνω σε μια σανίδα του σερφ μήκους 2,5 μέτρων» έγραψε ο Νιλ Κάμερον δίπλα στο βίντεο.

Οι χρήστες σοκαρίστηκαν με το μέγεθος της μέδουσας και έκαναν δεκάδες σχόλια. «Κάψτε τον ωκεανό» έγραψε κάποιος, «ποτέ δεν έχω δει τόσο μεγάλη μέδουσα. Προτείνω να πολεμήσουμε τις μέδουσες προτού είναι πολύ αργά» σχολίασε ένας άλλος με έναν τρίτο να γράφει: «Είναι πιο τρομακτική και από έναν καρχαρία».

Άλλοι πάλι, σχολίασαν το εάν η μέδουσα ήταν πραγματική ή όχι. «Είναι αληθινή; Αν ναι, δεν θέλω να ξαναμπώ στη θάλασσα» έγραψε μια γυναίκα.

Οι συγκεκριμένες μπλε μέδουσες, συναντώνται συνήθως στις παραλίες της Αυστραλίας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και τα πλοκάμια τους έχουν συνήθως μήκος μεταξύ 2 έως 15 εκατοστά ενώ μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 10 μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα χρησιμοποιούν ως το κύριο αμυντικό όπλο τους καθώς μεταφέρον δηλητήριο για να επιτεθούν, αν χρειαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.