ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νεα μέτωπα πυρκαγιών σε Πρέσπες και Κιλκίς: Κατευθείαν έσπευσε η πυροσβεστική

Νεα μέτωπα πυρκαγιών σε Πρέσπες και Κιλκίς: Κατευθείαν έσπευσε η πυροσβεστική

Δύο νέες πυρκαγιές ξέσπασαν στο Βροντερό στις Πρέσπες και στην περιοχή Αργυρούπολη του Κιλκίς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στην πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Βροντερό Πρεσπών, κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 14 άτομα.

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή της Αργυρούπολης στο Κιλκίς. Κινητοποιήθηκαν 21 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 6 άτομα.

Την ίδια ώρα ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην μεγάλη πυρκαγιά στην Ελαφόνησο, που αναζωπυρώθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την πυροσβεστική συνολικά έχουν κινητοποιηθεί: 121 πυροσβέστες, 23 οχήματα, 2 Α/Φ, 2 PZL, 5 Ε/Π &1 Ε/Π για συντονισμό από αέρος. Συνδράμουν 1 Ε/Π και 2 μηχανήματα έργου του Ε.Σ., 4 οχήματα Ο.Τ.Α. και 1 υδροφόρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.