ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ινδία: Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός – Ελέφαντας σε αμόκ ανατρέπει παρκαρισμένο φορτηγό (βίντεο)

Ινδία: Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός – Ελέφαντας σε αμόκ ανατρέπει παρκαρισμένο φορτηγό (βίντεο)

Στιγμές αγωνίας έζησε ένας οδηγός στην Ινδία, όταν ένας αρσενικός ελέφαντας ανέτρεψε με την προβοσκίδα του το φορτηγό του.

Βίντεο κατέγραψε την επίθεση του ασιατικού ελέφαντα κατά του φορτηγού στο Γκαρσαλμπόνι, κοντά στη δυτική Βεγγάλη.

Στις εικόνες διακρίνονται κάτοικοι της περιοχής Γκαρσαλμπόνι να συνοδεύουν τον αδέσποτο ελέφαντα όταν ένα φορτηγό προσπαθεί να τους προσπεράσει. Σε κατάσταση αμόκ το παχύδερμο στρέφεται ανεξήγητα προς το φορτηγό, που έχει σταματήσει στο μεταξύ και χωρίς να καταβάλει κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια το ανατρέπει.

Καθώς ο ελέφαντας συνεχίζει την πορεία του, περαστικοί τρέχουν να δουν τι απέγινε ο οδηγός. Ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί και πρόλαβε μάλιστα να εγκαταλείψει το φορτηγό του προτού το διαλύσει το παχύδερμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αδέσποτος ελέφαντας έφθασε στην κατοικημένη περιοχή από γειτονικό δάσος διαλύοντας τα πάντα στο πέρασμά του. Οι ασιατικοί ελέφαντες ζυγίζουν κατά μέσο όρο πέντε τόνους και φθάνουν τα έξι μέτρα μήκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.