«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

Καιρός: Δείτε που θα βρέξει και που θα έχει… λιακάδα – Στα ίδια επίπεδα η θερμοκρασία

Καιρός: Δείτε που θα βρέξει και που θα έχει… λιακάδα – Στα ίδια επίπεδα η θερμοκρασία

Άστατος θα είναι και σήμερα Τετάρτη (27/11) ο καιρός, καθώς αλλού θα σημειωθούν βροχές και αλλού θα έχει λιακάδα.

Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Τοπικές βροχές το πρωί στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και από το βράδυ στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα βελτιωμένος καιρός.

Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από το απόγευμα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση

  • ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά το πρωί έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα νότιοι ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σήμερα στην υπόλοιπη Ελλάδα

  • ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος, όμως από το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων 2 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

  • ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ στα βόρεια θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

  • ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά, με πιθανότητα ασθενών βροχών στην Εύβοια τις πρωινές ώρες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4, στα ανατολικά και τα νότια το πρωί τοπικά έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κρήτη πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Βαθμιαία βελτίωση.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ από τα δυτικά σε δυτικούς έως 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

  • ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις πρώτες πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα.

Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 πρόσκαιρα το πρωί έως 5 μποφόρ, και από το βράδυ νότιοι νοτιοδυτικοί. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.