Κυριάκος Μητσοτάκης: Έριξε πλαστικό μπουκάλι στο σπίτι της ανταποδοτικής ανακύκλωσης – Ξεκινά πιλοτικά σε 5 δήμους

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έριξε πλαστικό μπουκάλι στο σπίτι της ανταποδοτικής ανακύκλωσης – Ξεκινά πιλοτικά σε 5 δήμους

Το πιλοτικό πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης ξεκινά στις 5 Δεκεμβρίου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δίνει το καλό παράδειγμα. Προσερχόμενος στο υπουργείο Εσωτερικών, ο πρωθυπουργός σταμάτησε στο σπιτάκι της ανταποδοτικής ανακύκλωσης που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του υπουργείου.

Βρέθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών την Τετάρτη, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής.

Ζήτησε να μάθει πώς χρησιμοποιείται το σπιτάκι της ανταποδοτικής ανακύκλωσης. Αφού τον ενημέρωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο πρωθυπουργός πέρασε από τη θεωρία στην πράξη και έριξε πλαστικό μπουκαλάκι στη σωστή υποδοχή για να ανακυκλωθεί.

Ο κ. Θεοδωρικάκος παρουσίασε την Τρίτη το νέο πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης, το οποίο θα ξεκινήσει πιλοτικά σε πέντε δήμους: της Ανδρου, του Ναυπλίου, της Καλλιθέας, της Νέας Σμύρνης και των Ιωαννίνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτές τις περιοχές θα τοποθετηθούν 45 σπιτάκια και για κάθε συσκευασία που θα ανακυκλώνεται θα επιστρέφονται στον πολίτη 3 λεπτά (33 συσκευασίες= 1 ευρώ), με τη μορφή κουπονιού για αγορές από σούπερ μάρκετ που συνεργάζονται με την Ανταποδοτική Ανακύκλωση ΑΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.