Μετά από 16 χρόνια επιστρέψαμε ως οικονομία στο 2009! Hopeless country...

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ στη Γαύδο – Ο δεύτερος μέσα σε λίγες ώρες

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ στη Γαύδο – Ο δεύτερος μέσα σε λίγες ώρες

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:20 το απόγευμα του Σαββάτου (25.04.2020) στη Γαύδο για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο νεότερος σεισμός είχε ελαφρώς διαφορετικό επίκεντρο από τον προηγούμενο των 3,9R στις 13:48′ το μεσημέρι.

Το επίκεντρο της νέας σεισμικής δόνησης εντοπίζεται σε απόσταση 19 χιλιομέτρων νότια – νοτιοδυτικά της Γαύδου.

Αντίστοιχα, το εστιακό βάθος βρίσκεται στα 28,4 χιλιόμετρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.