Εταιρεία σε καλεί να σώσεις τον πλανήτη βλέποντας… πορνό

Εταιρεία σε καλεί να σώσεις τον πλανήτη βλέποντας… πορνό

Την οικολογία με το πορνό συνδυάζει μία εταιρία, η οποία έχει ήδη φυτεύει 22.900 δέντρα, απλώς πραγματοποιώντας την ευχή ενός πελάτη της.

Η καμπάνια είναι προϊόν έμπνευσης ενός μέλους που ζήτησε από την ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου να «φυτεύει ένα δέντρο κάθε φορά που ένα μοντέλο έρχεται σε οργασμό», όταν διενεργήθηκε μαραθώνιος πραγματοποίησης ευχών.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της ιστοσελίδας, αυτή φυτεύει ένα δέντρο κάθε φορά που ένας επισκέπτης στέλνει/αγοράζει «δονήσεις», που «ενεργοποιούν» το sex toy με το οποίο ικανοποιείται εκείνη τη στιγμή on camera ο εκάστοτε performer.

Για το κοινωφελές έργο, η ιστοσελίδα συνεργάζεται με τις οργανώσεις Tree-Nation, One Tree Planted και το ίδρυμα Arbor Day Foundation, με τον αντιπρόεδρό της Άντριαν Στόουνμαν να εξηγεί: «Το ImLive ως οργάνωση υπήρξε ανέκαθεν μεγάλος υποστηρικτής της περιβαλλοντικής προστασίας και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι από το να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο ότι αγκαλιάζουμε τα δέντρα με το να φυτέψουμε μερικά ανά τον κόσμο».

https://www.instagram.com/p/CFm_3M5i7HN

https://www.instagram.com/p/CFfaaD9iAue

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CFclZDHCz3_

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.