ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αδίστακτη κότα μάχεται με φίδι (βίντεο)

Αδίστακτη κότα μάχεται με φίδι (βίντεο)

Μια κότα έδινε φοβερή μάχη με ένα φίδι στην αυλή μιας γυναίκας από την Αυστραλία, με το ένα από τα δύο ζώα να έχει τραγικό τέλος.

Οι κότες ως γνωστόν λατρεύουν τα σκουλήκια. Μόλις τα εντοπίσουν στο χώμα, αρχίζουν να τα τσιμπολογούν με μανία. Έτσι έκανε και η κουνγκ φου κότα του παρακάτω βίντεο, που είδε το φίδι για τρομερή λιχουδιά.

Το κοτόπουλο άρχισε με το ράμφος του να τσιμπά το φιδάκι με τρομερή ταχύτητα κι επιδεξιότητα, λες και είναι κάποιος μάστερ από παλιά ταινία πολεμικών τεχνών.

Το φίδι από την πλευρά του, ματαίως, προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για να ξεφύγει με κάθε τρόπο.

Σερνόταν, κουνιόταν και πηδούσε αλλά όλα μάταια.

Το βίντεο τελειώνει με το τρομερό κοτόπουλο να καταπίνει το φιδάκι σαν να ρουφάει μακαρόνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.