ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστρία: 65χρονος έζησε τον εφιάλτη της ζωής του – Πήγε τουαλέτα και του επιτέθηκε πύθωνας

Αυστρία: 65χρονος έζησε τον εφιάλτη της ζωής του – Πήγε τουαλέτα και του επιτέθηκε πύθωνας

Μία απλή και καθημερινή επίσκεψη στην τουαλέτα για έναν 65χρονο άνδρα στην Αυστρία κατέληξε στην απόλυτη φρίκη, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν γιγάντιο πύθωνα ο οποίος κατάφερε να εισβάλλει στο σπίτι του μέσα από τους σωλήνες.

Ενώ λοιπόν ο 65χρονος βρισκόταν στην τουαλέτα, ένιωσε ξαφνικά ένα τσίμπημα στα… γεννητικά του όργανα, όπως δήλωσε στην αστυνομία.

Έντρομος αντιλήφθηκε πως πρόκειται για δάγκωμα πύθωνα και μάλιστα ενός αλμπίνο 1,6 μέτρου.

Ο πύθωνας που προέρχεται από την Ασία και μπορεί να φτάσει σε μήκος μεγαλύτερο από 9 μέτρα θεωρείται πως διέφυγε από το διαμέρισμα ενός γείτονα χωρίς να το προσέξει και έπεσε στην τουαλέτα μέσω των αποχετεύσεων, αν και η ακριβής διαδρομή του είναι ακόμα ασαφής, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ένας ειδικός ερπετών που επικοινώνησε με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αφαίρεσε το φίδι από την τουαλέτα, το καθάρισε και το επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.