Αδέρφια στην Ινδία πέθαναν από δάγκωμα φιδιού με διαφορά λίγων ωρών

Υπολογίζεται ότι στην Ινδία κάθε χρόνο σημειώνονται 81.000 με 138.000 θάνατοι από δαγκώματα φιδιών

Αδέρφια στην Ινδία πέθαναν από δάγκωμα φιδιού με διαφορά λίγων ωρών

Ένας άνδρας στην Ινδία πέθανε από δάγκωμα φιδιού την ημέρα της κηδείας του αδερφού του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή… με τον ίδιο τρόπο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, πρόκειται για τον 22χρονο Govid Mishra, ο οποίος έκανε ένα μακρύ ταξίδι 50 μιλίων μέχρι το χωριό Bhawanipur, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του 38χρονου αδερφού του.

Ενώ ο 22χρονος είχε πέσει για ύπνο μετά την κηδεία, δέχτηκε τη θανατηφόρα επίθεση ενός φιδιού.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο του Govid από δάγκωμα φιδιού την επόμενη μέρα, μόλις δύο ημέρες μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού του, Arvind Mishra, επίσης από δάγκωμα φιδιού.

Οι… περίεργες συμπτώσεις δεν έχουν τελειωμό, καθώς άλλο ένα μέλος της οικογένειας, ο Chandrashekar Pandey, υπέστη δάγκωμα φιδιού και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα παραμένει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Σημειώνεται ότι οι δύο άνδρες είχαν ταξιδέψει μαζί μέχρι το Παντζάμπ προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του 38χρονου Arvind Mishra.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, υπολογίζεται ότι στην Ινδία κάθε χρόνο σημειώνονται 81.000 με 138.000 θάνατοι από δαγκώματα φιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.