ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρομακτικό σκηνικό σε κατοικημένη περιοχή: Ύαινα επιτίθεται σε περαστικούς (βίντεο)

Τρομακτικό σκηνικό σε κατοικημένη περιοχή: Ύαινα επιτίθεται σε περαστικούς (βίντεο)

Σε κατοικημένη περιοχή της Ινδίας, ένας άντρας καθώς βαδίζει μαζί με τον σκύλο του, ξαφνικά εμφανίζεται μέσα από δέντρα μια τεράστια ύαινα και τους ορμά.

Ο άντρας χρησιμοποιεί ένα μεγάλο ξύλο που κρατάει για να προσπαθήσει να αμυνθεί και να διώξει μακριά το άγριο ζώο, που ακόμη και πληγωμένο επιμένει να επιτίθεται.

Εξαιτίας τη αγριότητάς του, οι άνθρωποι πέρασαν το ζώο για τίγρη. Οι δυο πρώτοι άνθρωποι που η ύαινα έβαλε στόχο κατάφεραν να γλιτώσουν από τα δόντια της.

Όμως ο τρίτος άντρας δεν ήταν τόσο τυχερός. Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, το άγριο ζώο – ζύγιζε περίπου 90 κιλά – βρέθηκε νεκρό περίπου 45 χιλιόμετρα από το σημείο της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις δασικές αρχές, οι επιθέσεις σε ανθρώπους από ύαινες είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Πιστεύεται ότι ο θάνατος του ζώου τελικά προκλήθηκε από έναν τραυματισμό που η ύαινα είχε υποστεί πριν επιτεθεί στους ανθρώπους στον δρόμο.

“Συνέβη κοντά στο χωριό Κχαπουρντί στην επαρχία Κχεντ. Εκτός από τον ηλικιωμένο, το ζώο επιτέθηκε και σε έναν μοτοσικλετιστή. Η ύαινα λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρή, καθώς υπέφερε από μόλυνση. Ίσως όρμηξε στους ανθρώπους εξαιτίας της ενόχλησης από τη μόλυνση” ανέφερε ο Ζαγιαράμ Γκοουντά, της δασικής υπηρεσίας της Ινδίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλά δασώδη τμήματα στην περιοχή φιλοξενούν αρκετές ύαινες, σύμφωνα με την ινδική δασοφυλακή.

Ο ηλικιωμένος που δέχτηκε την επίθεση του άγριου ζώου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του παρακολουθείται.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.