ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γυναίκα περπατούσε αμέριμνη στην αυλή του σπιτιού της όταν ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά της τεράστιο φίδι (βίντεο)

Γυναίκα περπατούσε αμέριμνη στην αυλή του σπιτιού της όταν ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά της τεράστιο φίδι (βίντεο)

Μια γυναίκα από το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής καθώς περπατούσε αμέριμνη στην αυλή του σπιτιού της μέχρι τη στιγμή που ένα φίδι πετάχτηκε μέσα από τις γλάστρες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε στα social media και έγινε viral, η νεαρή γυναίκα περπατά ήρεμα στη βεράντα του σπιτιού της, όταν ξαφνικά ένα φίδι εμφανίζεται μέσα από τα φυτά.

Η γυναίκα πετιέται στον αέρα και το βάζει στα πόδια τρομαγμένη, ενώ το ερπετό, φοβισμένο κι αυτό, κρύβεται ξανά μέσα στις φυλλωσιές.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, το φίδι την περίμενε ανάμεσα στα λουλούδια κι έψαχνε την κατάλληλη στιγμή για να ορμήξει, αλλά ευτυχώς η Σόνβα ΛεΚόμπτε εξαφανίστηκε από το σημείο, προτού το ερπετό προλάβει να τη δαγκώσει.

“Περπατούσα έξω από το σπίτι για να κάτσω στη βεράντα μαζί με τη μητέρα μου, μιας και έφευγε. Προς μεγάλη μου έκπληξη, υπήρχε ένα μεγάλο φίδι που κρυβόταν στους θάμνους και με περίμενε. Μου όρμηξε και σχεδόν πέθανα!” παραδέχεται η γυναίκα για την τρομάρα που πήρε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.