ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ισπανία: Nεκρός από χτύπημα ελέφαντα εργαζόμενος σε ζωολογικό κήπο

Ισπανία: Nεκρός από χτύπημα ελέφαντα εργαζόμενος σε ζωολογικό κήπο

Νεκρός από χτύπημα ελέφαντα με την προβοσκίδα του βρέθηκε ένας εργαζόμενος σε ζωολογικό κήπο στην Ισπανία.

Το θύμα καθάριζε την ώρα εκείνη το στάβλο όπου διέμενε ο βάρους περίπου τεσσάρων τόνων θηλυκός ελέφαντας με το μικρό του στο Cabarceno Natural Park κοντά στην πόλη Σανταντέρ της βόρειας Ισπανίας, όταν το παχύδερμο τον χτύπησε με την προβοσκίδα του με αποτέλεσμα το κεφάλι του να προσκρούσει στα σιδερένια κάγκελα του κλουβιού, μεταδίδει ο Guardian.

Ο 44χρονος διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου υπέκυψε τρεις ώρες αργότερα στα τραύματά του.

«Μιλάμε για απρόβλεπτα ζώα. Η δύναμη του χτυπήματος ήταν τεράστια. Κανείς δεν θα μπορούσε να επιβιώσει», είπε ο Χαβιέ Λόπεζ Μαρκάνο, υπουργός Τουρισμού της τοπικής κυβέρνησης της Κανταβρίας, στην οποία ανήκει ο ζωολογικός κήπος. Η αστυνομία κι οι υπεύθυνοι του Cabarceno Natural Park διέταξαν έρευνα για το τραγικό περιστατικό, το πρώτο στα 31 χρόνια λειτουργίας του ζωολογική κήπου, που εκτός από ελέφαντες φιλοξενεί σχεδόν 120 ζώων, όπως τίγρεις, λιοντάρια, τζάγκουαρ και λύκους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.