ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αυστραλία: Καρχαρίας επιτέθηκε σε γυναίκα μέσα στο λιμάνι του Σίδνεϊ – Τη δάγκωσε στο πόδι

Η επίθεση έγινε περίπου 20 μέτρα από την προβλήτα

Αυστραλία: Καρχαρίας επιτέθηκε σε γυναίκα μέσα στο λιμάνι του Σίδνεϊ – Τη δάγκωσε στο πόδι

Τη ζωή της παραλίγο να χάσει μια γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από καρχαρία την ώρα που κολυμπούσε μέσα στο λιμάνι του Σίδνεϊ, στην Αυστραλία.

Ο καρχαρίας -πιθανόν καρχαρίας-ταύρος- δάγκωσε στο δεξί πόδι την 30χρονη γυναίκα στον κόλπο Ελίζαμπεθ Μπέι το βράδυ της Δευτέρας (τοπική ώρα, απόγευμα στην Ελλάδα).

Μετά την επίθεση η γυναίκα κολύμπησε προς την προβλήτα όπου την περίμεναν τραυματιοφορείς, αναφέρει ο Guardian.

Ένας κτηνίατρος που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην τραυματισμένη γυναίκα, η οποία είχε μεγάλη απώλεια αίματος από τραύματα στο κάτω μέρος του ποδιού της. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε στην εφημερίδα Sydney Morning Herald ότι ο καρχαρίας επιτέθηκε στη γυναίκα περίπου 20 μέτρα από την προβλήτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.