ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χαβάη: Καρχαρίας – «τίγρης» επιτίθεται σε αλιευτικό – Τον κλώτσησε ο ψαράς και έφυγε (βίντεο)

«Πέρασε» την βάρκα για φώκια!

Χαβάη: Καρχαρίας – «τίγρης» επιτίθεται σε αλιευτικό – Τον κλώτσησε ο ψαράς και έφυγε (βίντεο)

Ένας ψαράς στη Χαβάη περιέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή που ένας καρχαρίας-τίγρης επιτέθηκε στη βάρκα του. Την τρομακτική στιγμή μάλιστα κατάφερε να απαθανατίσει με την κάμερά του.

Ο Scott Haraguchi ψάρευε στο Oahu όταν ξαφνικά είδε τον καρχαρία να έρχεται κατά πάνω του. Ο ίδιος εξήγησε στο KITV τι συνέβη: «Άκουσα έναν ήχο που ακουγόταν σαν μια βάρκα που κατευθυνόταν προς το μέρος μου και κοίταξα και είδα αυτό το μεγάλο καφέ πράγμα. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν χελώνα, αλλά μετά με χτύπησε και συνειδητοποίησα ότι ήταν ένας καρχαρίας τίγρης».

Ο Haraguchi είπε ότι κατάφερε να κλωτσήσει τον καρχαρία ο οποίος υποχώρησε από τη βάρκα και έτσι συνέχισε να ψαρεύει.

Είπε ότι δεν ήταν σίγουρος για το τι προκάλεσε την επίθεση του καρχαρία, αλλά σημείωσε ότι είδε μια τραυματισμένη φώκια λίγο αργότερα και υπέθεσε ότι ο καρχαρίας μπέρδεψε το σκάφος με το θήραμά του.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.