ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εικόνες που συγκλονίζουν: «Ξύπνησε» το ηφαίστειο Φουέγκο στη Γουατεμάλα – «Πνίγεται» στη σκόνη και την τέφρα η περιοχή

Τον Ιούνιο του 2018, η έκρηξη του ηφαιστείου Φουέγκο προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 215 ανθρώπων

Εικόνες που συγκλονίζουν: «Ξύπνησε» το ηφαίστειο Φουέγκο στη Γουατεμάλα – «Πνίγεται» στη σκόνη και την τέφρα η περιοχή

Εξερράγη σήμερα το ηφαίστειο Φουέγκο στη Γουατεμάλα, αλλά μέχρι στιγμής η υπηρεσία πολιτικής προστασίας δεν έχει δώσει εντολή εκκένωσης οικισμών.

Το ηφαίστειο βρίσκεται σε απόσταση 35 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα της χώρας και είναι το πιο ενεργό σε όλη την Κεντρική Αμερική.

Το ηφαιστειακό νέφος έφθασε σε ύψος 6 χιλιομέτρων από τον κρατήρα και βροχή στάχτης έπεσε σε επτά χωριά που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Το Ινστιτούτο Ηφαιστειολογίας της Γουατεμάλας υπογραμμίζει ότι παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της δραστηριότητας.

Τον Ιούνιο του 2018, η έκρηξη του ηφαιστείου Φουέγκο προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 215 ανθρώπων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη Γουατεμάλα υπάρχουν άλλα δύο ενεργά ηφαίστεια: το Σαντιαγκίτο (δυτικά) και το Πακάγια (νότια).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.